Immenweg 15 368 +PP, LUNTEREN

Midden in één van de mooiste natuurgebieden in Nederland ligt Landgoed de Scheleberg. Dit prachtige vakantiepark bevindt zich midden in de bossen van het Gelderse Lunteren en is omgeven door een diversiteit aan landschappen zoals zandverstuivingen, bossen en heidevelden. Landgoed de Scheleberg is dan ook de ideale plek om met de fiets, auto of te voet, de unieke omgeving te gaan verkennen. Er zijn diverse fiets- en wandelrouters door de natuur en gezellige dorpen zoals Lunteren, Ede, Otterlo, Bennekom, Harskamp en Wekerom. Ook de mountainbikers zijn vaak te zien op deze routes. Naast de uitblinkende natuur, vindt u in de omgeving ook vele culturele hotspots. Het Nationale Park de Hoge Veluwe, het Openluchtmuseum in Arnhem en het Kröller Müller Museum zijn dan ook zeker een bezoek waard.

Deze riante vakantiewoning staat aan een doodlopend straatje met parkeergelegenheid op eigen terrein en is gelegen aan een vijver met een wijds uitzicht. Door de grote raampartijen heeft de woning dan ook de gehele dag veel lichtinval en daarnaast is hij voorzien van alle gemakken die u zich maar kan wensen tijdens uw verblijf. Komt u alleen, met familie of met vrienden? Dit chalet heeft twee fijne slaapkamers. Met een heerlijke tuin op het zuiden, een ruim terras en een eigen parkeergelegenheid, kunt u dan ook optimaal genieten van de ontspannen sfeer van het park. Kortom: Genieten op een perfecte locatie!

Dit leuke chalet is gebouwd in 2011 en met een gebruiksoppervlakte wonen van circa 50 m² en geplaatst op eigen grond met een perceelgrootte van 318 m²! De recreatiewoning wordt u volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden. Door de sfeervolle, modern ingerichte woonkamer met een prachtige open keuken (voorzien van alle luxe gemakken), kunt u met uw familie of vrienden dan ook heerlijk vertoeven. Verder beschikt de woning over 2 fijne slaapkamers en een complete badkamer. De recreatiewoning is geschikt voor eigen gebruik. Indien u wilt verhuren, dient u eerst contact op te nemen met Landgoed de Scheleberg voor eventuele verhuurmogelijkheden.

De parkkosten voor 2024 bedragen € 2411,16 inclusief btw per jaar, exclusief gas/water/elektra.
(Bijkomende kosten voor 2024 bedragen € 782,55 inclusief btw per jaar, dit is; cai, Videma, internet en alvalstoffenheffing).

Dit prachtige chalet aan de vijver wordt te koop aangeboden met inboedel, twee maal airconditioning, waarvan één in de slaapkamer en één in de woonkamer, een prachtige tuinset met 2 luxe parasols en een houten berging.

De badkamer bestaat uit een douche, wc en wastafel. De woning biedt veel lichtinval en beschikt over een prachtige open keuken die overloopt in de woonkamer.

Deze recreatiewoning is 365 dagen per jaar beschikbaar voor recreatie!

Bijzonderheden

- gelegen op eigen grond
- inclusief inventaris (2022)
- inclusief parkeerplaats, tuin- en terrasaanleg
- kavel aan het water
- houten berging
- airconditioning (2x)

Aanvaarding in overleg

lees meer +
€ 190.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 190.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2011
  • Woonoppervlakte:
    50 m²
  • Perceeloppervlakte:
    318 m²
  • Inhoud:
    185 m³