Klokkegat 42, LUNTEREN

Aan het Klokkegat 42 te Lunteren is deze keurige vrijstaande woning met garage gelegen.

De woning ligt op een mooie locatie aan de oostzijde van Lunteren, rustig en dichtbij het bos en alle voorzieningen van Lunteren.
Het geheel is goed onderhouden en eventueel eenvoudig levensloopbestendig te maken, doordat er al een badkamer op de begane grond aanwezig is, maar uiteraard kan de woning naar eigen wens aangepast worden.
Om een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij twee artist's impressions aan de foto's toegevoegd.

De woning is degelijk gebouwd en biedt veel mogelijkheden, het perceel is goed ingedeeld en beschikt over een mooi aangelegde voor- en achtertuin met een goede zon ligging en een prima privacy.
De vrijstaande garage is steens uitgevoerd, ruim en voorzien van een vliering voor extra bergruimte.

De indeling is als volgt:
Begane grond: Via de entree aan de voorzijde, komt u in de centrale hal met open vide. Vanuit de ruim opgezette hal is er toegang tot de woonkamer, het toilet en de trap naar de eerste verdieping, tevens bevindt zich in de hal de meterkast en een gemakkelijke garderobe met hangkast.

Via de hal komt u in de woonkamer, deze is heerlijk licht door de aanwezigheid van diverse raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde met onder meer aan de achterzijde een mooie schuifpui. De woonkamer beschikt tevens over een (open) haard.
Aan de voorzijde van de woning is een badkamer gesitueerd. Indien gewenst is het mogelijk om middels een tussenwand een extra slaapkamer op de begane grond te realiseren, op deze manier is de woning levensloopbestendig te maken.

De keuken is besloten en eenvoudig opgesteld, deze is gemakkelijk open te maken en te betrekken bij de eet- en woonkamer. De keuken biedt tevens toegang tot de bijkeuken, een gemakkelijke ruimte met aansluitingen voor was- en droogmachine en een achterdeur naar het terras aan de achterzijde.

Alternatief woonkamer
Een alternatief voor de woonkamer is om de badkamer op de begane grond te verwijderen en de keuken richting de woonkamer open te maken. Hierdoor ontstaat een zeer ruime moderne woonkamer. Dit is weergegeven op een artist’s impression.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een royale inloopkast aanwezig, deze laatste is eenvoudig aan te passen naar een extra slaapkamer. Ook is er op de verdieping een tweede badkamer aanwezig, deze beschikt over een douche, toilet en dubbele wastafel.
Vanuit de overloop is tevens een cv- ruimte bereikbaar, hier is tevens bergruimte aanwezig.

Zolder: Via de vlizotrap vanaf de overloop is de zolder te bereiken, hier is veel extra bergruimte aanwezig.

Kortom: een goed gelegen vrijstaande woning van hoge kwaliteit, welke keurig is onderhouden. De ligging in combinatie met de vrijstaande garage, royale tuin en de diverse mogelijkheden maken de woning aantrekkelijk.
De centrale ligging in Lunteren maar tevens in het midden van het land zijn aantrekkelijk. Alle centrumvoorzieningen van Lunteren liggen op loop- of fietsafstand maar ook de rust en de prachtige omgeving van de Veluwe beginnen vrijwel in de achtertuin.

lees meer +
€ 665.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 665.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1985
  • Woonoppervlakte:
    121 m²
  • Perceeloppervlakte:
    425 m²
  • Inhoud:
    488 m³