Klomperweg 2, LUNTEREN

Aan de rand van het centrum van Lunteren, mogen wij aan de Klomperweg 2, deze instapklare maisonnettewoning aanbieden.
De woning is keurig afgewerkt en is met een compleet nieuwe badkamer en toilet geheel instapklaar, daarnaast wordt buitenom het houtwerk en het schilderwerk nog compleet vernieuwd, dus er is de komende tijd vrijwel geen onderhoud benodigd.

Doordat er op de verdieping twee slaapkamers en een ruime badkamer aanwezig zijn, is de woning geschikt voor een brede doelgroep.
De geweldige ligging direct bij het centrum met de karakteristieke uitstraling geven veel sfeer en een heerlijke beleving.

De woningen van dit kleinschalige complex zijn in 2004 compleet gerenoveerd.

De indeling is als volgt:
Via de entree aan de voorzijde komt u in de centrale hal, hier is onder andere de trapopgang naar de verdiepingen aanwezig en toegang tot het toilet (2021) en de meterkast. Eenmaal binnen komt u in een heerlijk ruime woonkamer met doorloop naar de open keuken.
De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en heeft daarbij een gemakkelijke voorraadkast direct aangesloten bij de keuken.

Op de verdieping zijn een tweetal mooie slaapkamers aanwezig, beide van goed formaat, door de royale dakkapel is er in beide slaapkamers goed licht.
De badkamer is eveneens in 2021 compleet nieuwe gerealiseerd, keurig strak afgewerkt met onder andere een inloopdouche, wastafel met meubel en toilet.

In het souterrain aan de zijkant is een gezamenlijke fietsenberging en voldoende bergruimte aanwezig.

Deze middenwoning/maisionnettewoning is geweldig centraal gelegen. Supermarkt, kerk en andere openbare voorzieningen zijn allen op loopafstand gelegen. In de directe omgeving zijn diverse parkeerplaatsen aanwezig.

Voor meer informatie bekijk nu de eigen site van deze woning: https://klomperweg2.nl/

lees meer +
€ 349.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 349.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1920
  • Woonoppervlakte:
    70 m²
  • Inhoud:
    148 m³