Klomperweg 21, LUNTEREN

Wonen op een perceel van meer dan 500m² op loopafstand van het centrum van Lunteren? Deze twee- onder één kapwoning aan de Klomperweg 21 biedt veel mogelijkheden op een geweldige locatie.
Door de flinke achtertuin is er niet alleen een een zee aan ruimte, er is ook een inrit aanwezig aan het Roskammer binnenpad.

De woning dient geheel verduurzaamd en gemoderniseerd te worden en aan de achterzijde is een uitbouw goed mogelijk. De verdieping is vrijwel geheel met lichte tussenmuren opgetrokken, hierdoor is de verdieping vrijwel geheel opnieuw in te delen.
Een woning gelegen op een geweldig perceel, centraal en toch heerlijk rustig. Met een overvloed aan mogelijkheden en ruimte.

De indeling is als volgt:
Aan de voorzijde bevindt zich de centrale entree met vanuit hier toegang tot verschillende verblijfsruimtes. Aan de voorzijde is een slaapkamer met aansluitend de badkamer gesitueerd, ook zijn hier enkele vaste kasten aanwezig.
Vanuit de hal kunt u tevens doorlopen naar de besloten keuken, met een prachtig uitzicht over de Klomperweg. Vanuit de keuken is er toegang tot de hal aan de achterkant, deze leidt weer naar de woonkamer aan de achterzijde met een mooi zicht op de diepe tuin. De woonkamer beschikt tevens over een royale schouw. In de hal zijn ook het toilet en de gemakkelijke bijkeuken aan de achterkant bereikbaar. vanuit de hal is er tevens de trapopgang naar de verdieping.

1e verdieping:
De verdieping beschikt over drie slaapkamers, een badkamer en diverse vaste kasten. Er is tevens op een aantal punten zonwering aanwezig. De gehele verdieping bestaat uit lichte tussenwanden, deze verdieping is dus eventueel gemakkelijk naar eigen inzicht opnieuw in te delen.

2e verdieping:
Deze zolder is verdeeld in een open zolderruimte met hier de cv-installatie.

Exterieur:
In de tuin zijn twee bijgebouwen aanwezig, beide in hout uitgevoerd en voorzien van electra. Helemaal achterin de tuin staat nog een gemakkelijke berging/carport met extra bergruimte.
Het perceel heeft aan het Roskammer Binnenpad een achterom en uitrit, altijd gemakkelijk en ideaal als u hier een garage/berging zou willen realiseren.

Kortom een centraal en toch rustig gelegen woning met mogelijkheden en een uitzonderlijk perceel van maar liefst 508m² in het centrum van Lunteren.

Voor meer informatie bekijk nu de eigen site van deze woning: https://klomperweg21.nl/

lees meer +
€ 565.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 565.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1830
  • Woonoppervlakte:
    151 m²
  • Perceeloppervlakte:
    508 m²
  • Inhoud:
    564 m³