Konijnenlaan 13, LUNTEREN

Heerlijk rustig en toch centraal gelegen, ligt aan de Konijnenlaan 13 te Lunteren deze luxe en flink uitgebouwde hoekwoning! Ook is er in de achtertuin een grote vrijstaande schuur met vliering aanwezig. 
De woning is ruim opgezet en gelegen op een perceel van 352m². De afgelopen jaren is de woning flink verbeterd, zo is er aan de achterzijde van de woning over de gehele breedte een flinke uitgebouw gerealiseerd, daarbij is de begane grond vloer grotendeels geïsoleerd en grotendeels voorzien van vloerverwarming.

Deze mooie gezinswoning is in zijn geheel keurig afgewerkt en voorzien van een mooie keuken (2018) met kookeiland.
Andere aandachtspunten welke we graag benoemen zijn o.a. de hoogwaardige afwerking, vier slaapkamers aanwezig, waarvan drie op de eerste verdieping, royale badkamer met inloopdouche, wastafel en ligbad, een separaat toilet en een vierde slaapkamer op de tweede verdieping. Uiteraard zijn er diverse vaste kasten op de verdiepingen aanwezig.
Deze hoekwoning is mede aantrekkelijk door de goede ligging ten opzichte van het centrum, maar ook de diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk en snel te bereiken. 

Het perceel is praktisch ingedeeld zodat er een goede parkeergelegenheid is op eigen terrein, maar ook op het pleintje aan de voorzijde, hier bevindt zich tevens een klein speeltuintje.
Aan de zijkant van de woning is de royale garage bij de woning betrokken, deze is degelijk gebouwd en van een flink formaat en daarnaast nog voorzien van een kantoorruimte. Tegen deze uitbouw is dan weer een gemakkelijke berging gesitueerd voor extra opslag.

De indeling is als volgt:
Begane grond: via de entree bereikt u de hal aan de voorzijde met hier de meterkast (met glasvezel), vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer. De sfeervolle woonkamer aan de voorzijde beschikt over een mooie houten vloer, een provisiekast en toegang tot de open keuken met sfeervolle ensuite deuren. De grote woonkeuken is aan de achterzijde gesitueerd, de keuken is luxe en royaal van opzet en beschikt over de benodigde inbouwapparatuur en door het eiland is er een leuke interactie met de eettafel.

Vanuit de keuken is er toegang tot een tussenhal met hier het toilet en trapopgang naar de eerste verdieping, ook is er een doorloop naar de aanbouw aan de zijkant
Hier is een flinke extra ruimte aanwezig, ideaal als bijkeuken, achterom en garderobe. Ook is hier een mooie kantoorruimte aanwezig. Aan de achterzijde is tevens een achter entree naar de tuin aanwezig.

Eerste verdieping
Via de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is royaal uitgevoerd volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, ligbad en een wastafelmeubel. Alle slaapkamers zijn van goed formaat en keurig afgewerkt, veelal met extra bergruimte achter de knieschotten.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, hier is de vierde slaapkamer gesitueerd. Ook zijn er twee ruime vaste (inloop) kasten aanwezig voor extra opslag, hier is tevens de CV-installatie gesitueerd (Nefit HR 2017). 
Boven de tweede verdieping is nog een extra bergzolder aanwezig, deze is bereikbaar via een vlizotrap en biedt toegang tot een gemakkelijke bergzolder.

Exterieur:
De grote vrijstaande schuur aan de achterzijde heeft veel te bieden, zo is er een roldeur aan de zijkant, is de schuur geïsoleerd en is er een flinke vliering aanwezig. Eventueel is de schuur ook met een eigen cv-installatie te verwarmen.
De achtertuin is op het oosten gelegen en biedt veel privacy. Parkeren kan zowel op eigen terrein als op het parkeerpleintje aan de overzijde.

Voor meer informatie kunt u de eigen site van deze woning bekijken: https://konijnenlaan13.nl/

lees meer +
€ 585.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 585.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1987
  • Woonoppervlakte:
    151 m²
  • Perceeloppervlakte:
    352 m²
  • Inhoud:
    580 m³