Konijnenlaan 21, LUNTEREN

Heerlijk rustig en toch centraal gelegen, ligt aan de Konijnenlaan 21 te Lunteren deze instapklare hoekwoning met vrijstaande royale garage.
Deze mooie gezinswoning is in zijn geheel keurig afgewerkt en beschikt aan de voorzijde over een mooie lichte erker (2020). De woning is ruim opgezet en gelegen op een perceel van 238m². De afgelopen jaren is de woning flink verbeterd, zo is in 2020 de begane grond geheel voorzien van vloerverwarming met een pvc vloer, is er een stijlvolle houtkachel geplaatst en is de erker (met screens) geplaatst, deze erker geeft veel extra ruimte en licht in de woonkamer, uiteraard zijn hierbij alle wanden ook netjes afgewerkt. Op de verdieping is in 2021 is nog een nieuw aircosysteem aangesloten.

Andere aandachtspunten welke we graag benoemen zijn o.a. de hoogwaardige afwerking, vier slaapkamers aanwezig, waarvan drie op de eerste verdieping, royale badkamer met douchecabine, wastafel en ligbad, vierde slaapkamer op de tweede verdieping en diverse vaste kasten op de verdiepingen.
Deze hoekwoning is aantrekkelijk door de goede ligging ten opzichte van het centrum, maar ook de diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Het perceel is praktisch ingedeeld zodat er een goede parkeergelegenheid is op eigen terrein, maar ook op het pleintje aan de voorzijde, hier bevindt zich tevens een klein speeltuintje.
Aan de achterzijde van de woning is de royale vrijstaande garage gesitueerd, deze is degelijk gebouwd en van een flink formaat en voorzien van een bergzolder. Naast de garage is hier tevens een gemakkelijke berging met de was- en droogmachine aansluitingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: via de entree bereikt u de hal, die u toegang biedt tot de meterkast (met glasvezel), vanuit de hal is er toegang tot de woon- en eetkamer. De keuken is mooi aan de achterzijde gesitueerd. Aan de achterzijde is tevens een achterentree met hal aanwezig, hier bevindt zicht het toilet met wandcloset en fontein en trapopgang naar de 1e verdieping. De sfeervolle woonkamer beschikt over vloerverwarming, pvc vloer, royale erker, provisieruimte en toegang tot de open keuken, deze keuken in hoekopstelling opstelling is voorzien van een 4-pitsgasfornuis, afzuigkap, koelkast, oven en een vaatwasser.

Eerste verdieping
Via de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche, ligbad en een wastafelmeubel. Alle slaapkamers zijn van goed formaat en keurig afgewerkt, veelal met extra bergruimte achter de knieschotten.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, hier is de vierde slaapkamer gesitueerd. Ook zijn er twee ruime vaste (inloop) kasten aanwezig voor extra opslag, hier is tevens de CV-installatie gesitueerd (Remeha Calenta HR 2015).
Boven de tweede verdieping is nog een extra bergzolder aanwezig, deze is bereikbaar via een vlizotrap en biedt toegang tot een gemakkelijke bergzolder.

Extra informatie: de achtertuin is op het oosten gelegen en beschikt over een terras en de royale schuur met overkapping en extra berging, ook is hier de bergzolder aanwezig.
De ruime tuin biedt een goede privacy, door de dubbele poort op de oprit is de tuin geheel af te sluiten. Parkeren kan zowel op eigen terrein als op het parkeerpleintje aan de overzijde.

lees meer +
€ 535.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 535.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1987
  • Woonoppervlakte:
    103 m²
  • Perceeloppervlakte:
    238 m²
  • Inhoud:
    366 m³