Meulunterseweg 61 A, LUNTEREN

Vrijheid, rust en duurzaam in een prachtige landelijke omgeving.

Aan de Meulunterseweg 61A, in een landelijke omgeving aan de rand van Lunteren, is deze compleet nieuwe en ruime halfvrijstaande woning gelegen.
Vanaf de openbare weg rijdt u over een oprijlaan naar een hofje, waar deze prachtige halfvrijstaande woning is gerealiseerd.

Deze luxe en goed gebouwde woning heeft veel te bieden en dankzij het souterrain is het huis groter dan de buitenzijde doet vermoeden.
De woning bevindt zich inpandig nog in een casco staat, zodat u alle vrijheid heeft in de manier en stijl van afwerking, eventueel is dit ook te bespreken bij de verkoop.

De woning is degelijk gebouwd met oog op duurzaamheid, zo zijn er 16 zonnepanelen geïnstalleerd en zijn de voorbereidingen getroffen voor een lucht- water warmtepomp, waarbij alle ruimtes middels vloerverwarming worden verwarmd en eventueel gekoeld kunnen worden.
De tuin is rondom al keurig aangelegd met een mooi gazon, diverse borders een mooie oprit en uiteraard tuinberegening. Het geheel is goed ingedeeld zodat er een ultieme beleving is van de vrijheid, privacy en de landelijke omgeving.

Op het perceel is ook een geïsoleerde garage/schuur gerealiseerd (ca. 50 m²) met elektrische roldeur en separate loopdeur, er is op het perceel nog de mogelijkheid om ca. 25 m² aan veranda, overkapping of berging vergunningsvrij te realiseren.
Het perceel van 917 m² heeft veel te bieden, prachtige verzichten, mooie aangelegde terrassen met trappartijen, een oprit voor meerdere auto’s en een fantastische tuin.
Naast dit perceel is er een mandelig perceel van maar liefst 1700 m² welke dienst doet als oprit.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
De ruime hal met garderobe is een mooie ontvangstruimte met de trapopgang en een trap naar het souterrain, uiteraard is hier ook de meterkast en de toiletruimte gesitueerd. De open woonkamer met aaneengesloten woonkeuken zijn ruim van opzet en hebben diverse mooie raampartijen met een prachtig uitzicht. Er is aan de achterzijde aan twee kanten toegang tot het terras en de tuin, heerlijk op het westen gelegen zodat u hier de ondergaande zon vanaf uw terras en tuin kunt beleven.

De ruimte voor de keuken biedt mogelijkheden, voor zowel een lange wand als een eilandkeuken is genoeg ruimte, alle aansluitingen zijn uiteraard aanwezig.

Eerste verdieping:
Op de verdieping zijn drie mooie slaapkamers en een badkamer aanwezig, ook is er een functionele wasruimte en inloopkast aanwezig. De master bedroom heeft een zeer ruime maatvoering en door de open nok is de beleving hier ook geweldig te noemen.

Souterrain:
Verrassend mooi en licht souterrain met diverse ramen en mooie ruimtes. Deze etage is ingedeeld met onder andere twee ruime slaapkamers, te gebruiken als werkkamer en tweepersoons slaapkamer. Met daarnaast een berging en technische ruimte, ook is er een separaat toilet aanwezig.

Exterieur:
Deze luxe woning wordt aan drie zijden omringd door een prachtige tuin. Op de oprit is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, evenals in de garage. De extra royale achtertuin is ingedeeld met een groot gazon, mooi aangelegde borders en een beregeningsinstallatie. de privacy en vrijheid zijn geweldig te noemen terwijl u op het terras zit, geniet u volop van het vrije uitzicht.

Locatie:
De locatie aan de rand van Lunteren is zeer goed te noemen, binnen 10 minuten rijdt u over de A30 naar Barneveld en Amersfoort. De snelweg A12 naar Arnhem en Utrecht is vanaf de Meulunterseweg iets minder dan 15 minuten rijden.
Centraal gelegen in het land en toch heerlijk vrij, het centrum van Lunteren heeft vrijwel alle centrumvoorzieningen.

Aanvaarding in overleg.

lees meer +
Prijs op aanvraagvrij op naam
Kenmerken
  • Overdracht
  • Prijs op aanvraag vrij op naam
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2024
  • Woonoppervlakte:
    188 m²
  • Perceeloppervlakte:
    2617 m²
  • Inhoud:
    664 m³