Mielweg 24, LUNTEREN

Op zoek naar een woning waar je wonen en werken kan combineren? Dan is de Mielweg 24 iets voor jou!

Maar ook wie bijzonder riant wil wonen kan hier terecht. Vanaf de straat lijkt het een 'normaal' helft van een dubbel woonhuis, maar vanaf de achterzijde bekeken zie je direct dat deze woning anders is dan andere woningen. Met vijf slaapkamers, een royale woonkamer met open keuken, een souterrain en een beschutte achtertuin is er binnen en buiten volop ruimte. Achter het huis ligt een zonnige tuin, met meerdere gezellige plekken om te zitten en een gazon. De tuin is volledig omsloten middels een groene haag en biedt veel privacy. Voor het huis ligt een voortuin met daarnaast een oprit die leidt naar de garage. Het huis is door de jaren heen netjes onderhouden en bovendien is het huis heerlijk licht.
In de brochure zijn twee impressies bijgevoegd, deze impressies geven een optionele weergave van hoe u de woning kunt veranderen in uw droomhuis.

Woonomgeving
De Mielweg ligt aan de rand van Lunteren, maar toch zeer centraal. Het “Dorpshart” van Lunteren is op korte afstand gelegen waar de dagelijkse voorzieningen te vinden zijn. Ook diverse basisscholen, sportaccommodaties, het station en de uitvalswegen bevinden zich in de nabijheid. Met enkele minuten loopt u het Luntersche Buurtbos in, hier zijn prachtige wandel- en fietsroutes te volgen.

Indeling begane grond:
Via de voordeur kom je eerst in de hal met hier ook de toilet, trap naar boven en naar het souterrain. Recht voor je vind je de deur naar de woonkamer met open keuken. De L-vormige woonkamer is opgesplitst in een woonkamer en eetkamer. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde en is mede door het grote raam en de lichte kleurstelling van de wanden en het plafond heerlijk licht. De zithoek, rondom de sfeervolle open haard, is een heerlijke plek om tot rust te komen na een lange werkdag. De eetkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en staat in verbinding met de open keuken. In de eetkamer is er voldoende plek voor het plaatsen van een grote eettafel. Middels een deur in de keuken is hier direct toegang tot het aangrenzende balkon. Binnen en buiten lopen hier aangenaam in elkaar over.
De open keuken met L-vormige opstelling is afgewerkt in lichte kleuren en biedt voldoende werkruimte en is voorzien van de nodige inbouwapparatuur, zoals gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en een afwasmachine.

Eerste verdieping: Op deze verdieping zijn twee (voorheen drie) mooie slaapkamers en een luxe badkamer bereikbaar. De twee samengevoegde slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd en één kamer aan de voorzijde. Alle kamers zijn ruim van opzet en zijn heerlijk licht. De badkamer is geheel betegeld in een natuurlijke kleurstelling en luxe uitgevoerd met een inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en een wandcloset. Dankzij het raam is er natuurlijke ventilatie en daglicht.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping bestaat uit een overloop met stook- en bergruimte en een zeer royale slaapkamer, welke groot genoeg is om te splitsen indien u nog meer kamers wenst. De slaapkamer is voorzien van een dakvenster.

Souterrain: Terug in de hal op de begane grond is er middels een vaste trap toegang tot het souterrain. Daarnaast is het souterrain ook via de buitenzijde bereikbaar. Via de hal is er toegang tot een kantoor/studeerkamer, een ruime slaapkamer en een wasruimte. In de wasruimte bevinden zich een wastafel en aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. De slaapkamer kijkt uit op de tuin en heeft tevens toegang hiertoe.
Het souterrain is ideaal te gebruiken voor kantoor-/praktijkruimte aan huis, maar ook een leuke ruimte voor de kinderen om samen met vrienden een filmavond te houden. Vanuit de tuin is de extra berging, welke zich onder de garage bevindt bereikbaar.

Exterieur: Achter de woning ligt een heerlijke tuin met veel privacy. Je zit hier rustig en vrij en hebt zicht op de molen. In de tuin zijn diverse zitplekken aanwezig waardoor er op elk moment van de dag genoten kan worden van het heerlijke zonnetje en de mooie natuur. De voortuin is eveneens verzorgd aangelegd met diverse beplantingen. Via de oprit is de garage bereikbaar. De garage heeft een capaciteit voor het plaatsen van 1 auto, beschikt over een bergzolder en is vanaf de oprit én vanaf het balkon toegankelijk. De oprit naast de woning biedt plek voor meerdere auto’s.

lees meer +
€ 599.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 599.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1978
  • Woonoppervlakte:
    194 m²
  • Perceeloppervlakte:
    269 m²
  • Inhoud:
    860 m³