Molenparkweg 30 D, LUNTEREN

Gelegen op een rustige en centrale plek nabij het centrum van Lunteren treffen we deze mooie twee- onder één kapwoning aan.
Wat een heerlijke plek is dit om te wonen, Niet alleen de onder architectuur aangelegde tuin biedt een heerlijke beleving, de straat met vrijwel alleen bestemmingsverkeer geeft ook een gevoel van rust. Daarnaast is het centrum met alle dagelijkse voorzieningen en tevens het station op korte loopafstand gelegen, ook de 'Lunterse bossen' liggen op fietsafstand. Hier kunt u letterlijk alle kanten op!

Direct vanaf het straatbeeld zien wij dat deze woning er keurig bij staat. In de afgelopen paar jaar is de woning op diverse punten aangepakt. Zo zijn er 12 zonnepanelen geplaatst (8 achterzijde en 4 aan de voorzijde), is het geheel keurig afgewerkt, is er in 2021 een nieuwe CV ketel geplaatst (Nefit), is er een laadpaal geplaatst en heeft de meterkast een update gehad + 3 fase aansluiting. Kortom; een flink aantal verbeteringen!

Naast een keurige afwerking en de mooi aangelegde tuin, is de woning ook geheel onderkelderd, ideaal als praktijkruimte, kantoor aan huis of hobbyruimte, daarnaast is er in het souterrain een eigen entree, toilet, pantry en berging aanwezig. Ook is het souterrain eventueel geheel af te sluiten van de begane grond.

De woning is gelegen op een perceel van 255 m². Aan de voorzijde treffen we parkeergelegenheid voor twee auto's op eigen terrein (inclusief laadpaal en toegang tot het souterrain).

Indeling van deze frisse twee onder één kapwoning is als volgt:
Via de voordeur aan de zijkant komt u eerst in de hal met hier ook het toilet, meterkast en trap naar boven en naar het souterrain. Recht voor u is de deur naar de woonkamer. De woonkamer is heerlijk licht van opzet met een goede lichtinval en uitzicht.
De open keuken is aan de achterzijde gesitueerd, compleet met inbouwapparatuur en helemaal van deze tijd. Ideaal is ook de aansluitende bijkeuken, met extra bergruimte, wasruimte en de CV-opstelling. De eetkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en staat in verbinding met de open keuken. Vanuit de bijkeuken is er tevens toegang tot de heerlijke tuin.
De open keuken bestaat uit twee delen en is afgewerkt in tijdloze lichte kleuren en biedt voldoende werkruimte en is voorzien van de nodige inbouwapparatuur.

Eerste verdieping: Op deze verdieping zijn vanaf de overloop drie mooie slaapkamers en een royale badkamer bereikbaar. Alle kamers zijn ruim van opzet en beschikken zowel over de voor- als achterzijde over dakkapellen. De badkamer is royaal van opzet en geheel betegeld en compleet uitgevoerd met een douche, ligbad, wastafelmeubel en een wandcloset. Dankzij het raam is er natuurlijke ventilatie en daglicht.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping bestaat uit een overloop met een gemakkelijke bergruimte en een mooie vierde slaapkamer, deze slaapkamer is voorzien van een dakvenster.

Souterrain: Terug in de hal op de begane grond is er middels een vaste trap toegang tot het souterrain middels een afsluitbare deur. Daarnaast is het souterrain ook buitenom aan de voorzijde bereikbaar. Via de hal is er toegang tot een berg/wasruimte en een royaal kantoor/studeerkamer, met ook hier een goede daglichttoetreding.
De kantoor / hobbyruimte is aan de voorzijde voorzien van een mooie pui met raampartijen, aan de voorzijde is er een toegangsdeur gesitueerd, hier is tevens een entree met de pantry en toilet aanwezig, ideaal voor het ontvangen van klanten.
Aan de achterzijde in het souterrain is een gemakkelijke berging aanwezig met opslagruimte.
Het souterrain is ideaal te gebruiken voor kantoor-/praktijkruimte aan huis, maar ook een leuke ruimte voor de kinderen om samen met vrienden een filmavond te houden.

Exterieur: Achter de woning ligt een heerlijke tuin met veel privacy geheel onder architectuur aangelegd. U zit hier rustig en vrij in de mooie veranda achterin de tuin. In de tuin zijn diverse zitplekken aanwezig waardoor er op elk moment van de dag genoten kan worden van het heerlijke zonnetje en de mooie natuur. De voortuin is eveneens verzorgd aangelegd met diverse beplantingen.

Op zoek naar een woning met een geweldige locatie en een goed voorzieningenniveau? De Molenparkweg 30D is naast de zeer goede ligging ook nog eens op diverse punten verbeterd en energiezuinig gemaakt en heeft met het souterrain veel mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u de eigen site van deze woning bekijken: https://molenparkweg30d.nl/

lees meer +
€ 625.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 625.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1995
  • Woonoppervlakte:
    169 m²
  • Perceeloppervlakte:
    255 m²
  • Inhoud:
    607 m³