Molenparkweg Oost 7, LUNTEREN

Welkom bij deze mooie woning op een prachtige plek in Lunteren.

Deze vrijstaande woning biedt veel privacy en een mooi uitzicht over de achtertuin. De woning is gelegen op een perceel van 1650 m².

Eenmaal binnen via de entree komt u in de woonkamer met sfeervolle gashaard. Wat opvalt is dat de lichtinval hier erg goed is. Door de en-suite-deuren is de woonkeuken bereikbaar. Er is hier ruimte genoeg voor een grote eettafel waar u met de hele familie of vrienden gezellig kunt dineren. De keuken is half open en voorzien van een ontbijtbar.
De keuken is in een U-vorm ingedeeld en voorzien van een ruim werkblad, 5-pits gasfornuis met wokbrander en afzuiginstallatie, koelkast, vaatwasmachine en combi-oven.

Via de openslaande deuren in de woonkeuken komt u op het terras. Hier kunt u in de zomer heerlijk vertoeven met een wijntje in de avondzon en kijkt u uit over uw eigen terrein met een fijn loungegedeelte, een klein weiland en dierenverblijf voor kleinvee.

Wat erg praktisch is, is de ruime bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger en aansluitend toegang tot de garage. Hier is ruimte om uw auto binnen te parkeren en ook is op de oprit voldoende parkeergelegenheid.

De woning is gedeeltelijk onderkelderd, op dit moment is het souterrain ingedeeld als fitnessruimte met veel bergruimte.

De eerste verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers, waarvan één met groot dakterras. Er is ook een extra ruimte aanwezig, deze is ingedeeld als inloopkast. De ruime badkamer is voorzien van een hoekbad, tweede toilet, inloopdouche en een dubbele wastafel met een groot meubel.

Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken met ook hier twee ruime slaapkamers en een badkamer. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een toilet.

De woning is zeer goed onderhouden en geïsoleerd. De begane grond en de twee badkamers zijn voorzien van vloerverwarming. Mede door de 24 zonnepanelen beschikt de woning over een energielabel A.

Het terrein buiten is speels ingericht. Dit komt mede door het hoogte verschil van het perceel. Het terras is via de openslaande deuren vanuit de woonkeuken te bereiken, daarnaast ligt een pad welke toegang geeft tot de achtertuin, ook via een ruim opgezette trap die omgeven is met een prachtige bloemenperk, is de achtertuin te bereiken.
Er is een pergola aanwezig met ruimte voor een jacuzzi. Daarachter is een ruime veranda gerealiseerd met sfeervolle lounge en buitenkeuken met voldoende ruimte om met een gezelschap te barbecueën of dineren. Ook is in het verlengde hiervan een ruime bergruimte. Daarachter is het weiland met dierenverblijf gelegen.

Wij nodigen u graag uit om deze sfeervolle woning met verrassende elementen te komen bekijken. De ligging aan de rand van Lunteren en de boszijde van Lunteren is ook nog eens fantastisch.
Komt u kijken bij deze prachtige woning?

lees meer +
€ 1.475.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 1.475.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2005
  • Woonoppervlakte:
    212 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1650 m²
  • Inhoud:
    891 m³