Otterlaan 18, LUNTEREN

In het mooie en goed gelegen appartementencomplex ‘Residence de Posthoorn’ in Lunteren mogen wij dit royale drie kamer appartement aanbieden.
Dankzij de lift kunt u hier levensloopbestendig wonen. Bij het appartement, welke zich op de eerste verdieping bevindt, hoort een berging en een vaste parkeerplaats in de ondergelegen garage.

Het appartementencomplex bestaat uit 15 appartementen verdeeld over 3 woonlagen met aan de achterzijde een goede toegang tot de parkeerkelder.

Het appartement beschikt over een royale woonkamer, een nette keuken, een keurige badkamer, twee slaapkamers, een grote berging en nog een extra berging in het souterrain. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping, heeft een woonoppervlakte van maar liefst 108 m² en vanaf het balkon heeft u een leuk uitzicht op de wijk.

De indeling is als volgt:
Via de trap of de rolstoellift bereikt u de gezamenlijke entree met intercom. U komt binnen in de ruime centrale hal waar ook de brievenbussen te vinden zijn. Vervolgens gaat u met de trap of lift omhoog naar de eerste verdieping. Hier komt u direct bij de voordeur van het appartement.

Eenmaal binnen komt u in de ruime hal die toegang geeft tot alle vertrekken, vanuit hier heeft u direct toegang tot de tweede slaapkamer, de badkamer en de grote slaapkamer.

Bij binnenkomst in de woonkamer zal de ruimte u meteen opvallen. Wat een fijne plek is dit! De woonkamer ademt veel sfeer uit en dankzij de vele raampartijen heeft u niet alleen een mooie lichtinval, maar ook een leuk uitzicht over de straat. Vanuit de woonkamer bereikt u het gezellige balkon aan de zijkant van het appartementencomplex. Doordat dit balkon op het zuiden gelegen is dit een heerlijke plek om van de zon te genieten. Het appartement is voorzien van airconditioning, waardoor het er op warme zomerdagen prima te vertoeven is.

Tegenover de woonkamer vindt u de keuken. De keuken heeft een L-vormige opstelling en heeft een landelijke uitstraling. Alles is aanwezig om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven. Hier kunt u genieten van een gezellig diner met vrienden of familie.

Het appartement beschikt over twee mooie ruime slaapkamers. Uiteraard kan de tweede slaapkamer ook worden gebruikt als hobby- of kantoorruimte. De master bedroom heeft een oppervlakte van maar liefst 15 m² en heeft een royale eigen badkamer. De verzorgde badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel met wastafel. De badkamer is in een neutrale grijze kleurstelling uitgevoerd.
Vanuit deze slaapkamer is het balkon aan de voorzijde te bereiken. Een heerlijke plek om de dag te beginnen.
De tweede slaapkamer heeft een fijn formaat van circa 12 m² en hier is een vaste kastenwand aanwezig.

Terug in de hal is er nog een berging. Ook zijn hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur te vinden. Verder is deze ruimte ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld de boodschappen.

Exterieur
Er is een balkon aanwezig, waardoor u heerlijk buiten kunt genieten van het weer en de omgeving. Aan opbergruimte is geen gebrek. In het souterrain van het appartementencomplex vindt u namelijk nog een ruime berging. In deze berging plaatst u met gemak meerdere fietsen, maar ook veel andere spullen die u niet dagelijks gebruikt. In de parkeergarage is er voldoende ruimte voor het parkeren van de auto.

Dankzij de ideale ligging nabij het centrum van Lunteren bent u te voet of met de fiets overal snel ter plaatse. Met nog geen vijf minuten wandelen bent u in het dorpshart van Lunteren waar u alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten, drogisterijen, medische zorg en het NS-station vindt. Bovendien bent u met de auto zo op de belangrijke uitvalswegen. Uw auto kunt u overigens parkeren in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Niet te vergeten is er voor de natuurliefhebber ook nog het Luntersche Buurtbosch, waar u leuke wandel- en fietsroutes kunt volgen. Kortom, een schitterend appartement op een mooie centrale plek in hartje Lunteren!
Het genieten kan hier beginnen! Dankzij de ideale ligging in het centrum van Lunteren bent u te voet of met de fiets overal snel ter plaatse. Met nog geen vijf minuten wandelen bent u in het dorpshart van Lunteren waar u alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten, drogisterijen, medische zorg en het station vindt. Bovendien bent u met de auto zo op de belangrijke uitvalswegen. Uw auto kunt u overigens parkeren in de parkeerkelder van het appartementencomplex. Een schitterend appartement op een mooie centrale plek in hartje Lunteren!

Kortom: Luxe, centraal gelegen, hoogwaardig, gelijkvloers en centraal wonen in een driekamerappartement van 108 m² in Residence De Posthoorn,

lees meer +
€ 685.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 685.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2014
  • Woonoppervlakte:
    108 m²
  • Inhoud:
    356 m³