Oude Arnhemseweg 27, LUNTEREN

Op een geweldige locatie, aan de rand van de dorpskern is deze charmante en karakteristieke halfvrijstaande woning gelegen.
De woning dateert uit 1904 en is stijlvol en luxe gerenoveerd en afgewerkt, waarbij veelal de mooie 'oude' details behouden zijn gebleven. Zo beschikt zowel de woonkamer als de eetkamer over een mooie grote schouw en zijn de verschillende vertrekken af te sluiten d.m.v. kamer en suite deuren.

De woning is goed gelegen op een ruim perceel van 318m2, naast de royale garage beschikt de woning tevens over een luxe bijgebouw met eigen cv, toilet en badkamer, zodat dit gedeelte eventueel als gastenverblijf te gebruiken is.

De stijl en staat van deze charmante woning zullen u aangenaam verrassen.
De woning is de afgelopen jaren stijlvol geüpdatet en verbeterd, zo is onder andere de badkamer vernieuwd en is het geheel keurig strak afgewerkt, uiteraard met behoud van veel originele details.
Een heerlijk karakteristiek woonhuis waar u zich al na de eerste stap over de drempel thuis voelt.

De indeling is als volgt:
Aan de voorzijde van de woning is de centrale entree gelegen, met onder andere de centrale hal, trapopgang, toilet en meterkast.
De centrale hal biedt toegang tot de verschillende verblijfsruimtes, zoals de woonkeuken aan de achterzijde met royale eetkamer, de keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur.
De eetkamer biedt toegang tot de bijkeuken en achterentree, vanuit hier is er toegang tot de veranda en tuin aan de achterzijde van de woning.

De eetkamer heeft een mooie schouw en kamer en suite deuren met toegang tot de woonkamer, deze is aan de voorzijde van de woning gelegen en kijkt prachtig weg over de Ieplaan en de Oude Arnhemseweg.
Ook beschikt de woonkamer over een vergelijkbare stijlvolle schouw. Tevens zijn alle ruimtes keurig afgewerkt met onder andere hoge plafonds en stijlvolle sierlijsten om de kozijnen.

De verdieping is ruim opgezet een royale overloop met toegang tot maar liefst vier slaapkamers en een badkamer, ook is er een separate berging met cv opstelling aanwezig.
Alle ruimtes zijn van goed formaat, de badkamer beschikt over een dubbele wastafel, toilet en inloopdouche en is in 2010 compleet vernieuwd.

Tuin en bijgebouwen:
Via de eigen oprit is er toegang tot de garage, ook komt u via de oprit bij de achterzijde van de woning, hier is uiteraard de keurig aangelegde tuin aanwezig met veranda, achter de garage is het luxe bijgebouw aangebouwd, deze laatste beschikt over een eigen entree met op de begane grond een toilet en badkamer, via de vaste trap is de verdieping te bereiken met hier een royale ruimte welke als gastenverblijf gebruikt kan worden. Het gehele bijgebouw is modern uitgevoerd en compleet geïsoleerd, ook zijn er op de verdieping vier dakramen aanwezig. Boven de garage is tevens een bergzolder aanwezig.

Achter het bijgebouw is nog een praktische ruimte aanwezig met een extra berging, deze berging dient als (hout)opslag en is gemakkelijk voor het stallen van de kliko's en tuingereedschap.

Kortom, een sfeervol woonhuis met stijl en karakter op een fraaie en toch rustige locatie aan de rand van het dorp.

Aanvaarding in overleg.

lees meer +
€ 595.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 595.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1904
  • Woonoppervlakte:
    132 m²
  • Perceeloppervlakte:
    318 m²
  • Inhoud:
    455 m³