Postweg 3 D, LUNTEREN

Aan de Postweg midden in het centrum van Lunteren is dit royale 3-kamer appartement gelegen.
De woning is luxe uitgevoerd met onder andere een groot balkon op het zuiden, twee eigen parkeerplaatsen en een ruime berging in het souterrain.

Het appartement beschikt over een mooie woonkamer welke aan de voorzijde is gelegen, door de mooie raampartijen heeft u hierdoor een vrij uitzicht op de Postweg en ''Het Nieuwe Erf'' van Lunteren.
De ligging op de eerste verdieping van het in 2010 gerealiseerde appartementencomplex is zeer goed. Het appartement beschikt daarbij over een berging in het appartement en een royale berging in het souterrain, hier zijn tevens twee eigen parkeerplaatsen naast elkaar gelegen.

De huidige servicekosten bedragen:
Voor het appartement: € 241,93
Voor de parkeerplaatsen (2x): € 23,18 per parkeerplaats = totaal € 46,36.

De indeling is als volgt:
Via de afgesloten centrale hal komt u via de lift of de trap op de galerij met toegang tot het appartement. Eenmaal binnen in de hal zijn de royale ruimtes direct merkbaar. Door het gehele appartement is een lichte vloer gelegd welke beschikt over vloerverwarming.
Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken. Direct aan je linkerhand is een royale dubbele slaapkamer gelegen, welke eenvoudig op te delen is is twee slaapkamers, uiteraard kan deze ook dienst doen als logeerkamer met kantoor.

De grote slaapkamer is direct aangelegen bij de badkamer en beschikt over een makkelijke vaste kastenwand.
De badkamer is tot het plafond betegeld en beschikt over een douche, een dubbele wastafel met meubel en over een keurig weggewerkte ruimte voor de was- en droogmachine.

De royale en heerlijk lichte woonkamer is mooi aan de voorzijde gesitueerd, hier is ook de open keuken in hoekopstelling geplaatst. De woonkamer biedt veel ruimte en loopt over de gehele breedte van het appartement. Door de goede beleving en ruime indeling is er genoeg ruimte voor een grote eethoek en separate zithoek.

De keuken is ingericht in een hoekopstelling met onder- en bovenkasten: hier is meer dan genoeg ruimte voor de keukenspullen. Natuurlijk mag de benodigde inbouwapparatuur niet ontbreken, te weten een inductiekookplaat, afzuigkap, een koelkast met vriesvak, afwasmachine en combimagnetron.

Vanuit de hal is tevens het toilet bereikbaar, de hal biedt verder ook direct toegang tot de technische ruimtes als de meterkast en de royale berging met de cv-installatie met uiteraard de mechanische ventilatie

Dankzij de ideale ligging in het centrum van Lunteren bent u te voet of met de fiets overal snel ter plaatse. Zodra u de deur uitstapt, staat u in het dorpshart van Lunteren waar u alle dagelijkse voorzieningen, zoals supermarkten, drogisterijen, medische zorg en het station vindt. Bovendien bent u met de auto zo op de belangrijke uitvalswegen. Uw auto kunt u overigens parkeren in de parkeerkelder van het appartementencomplex, hier liggen twee eigen parkeerplaatsen naast elkaar. De berging is eveneens in het souterrain gelegen.
Een schitterend appartement op een geweldige centrale plek in hartje Lunteren!

lees meer +
€ 649.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 649.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2010
  • Woonoppervlakte:
    129 m²
  • Inhoud:
    435 m³