Postweg 46, LUNTEREN

Centraal in Lunteren, bijna energieneutraal en gecombineerd met uw bedrijf wonen?
Deze opties komen niet vaak voor in Lunteren, een A+++ woning direct bij het centrum, gelegen op een perceel van maar liefst 898m², met op het achter terrein bijna 120m² opslag/bedrijfsruimte.

De woning is ruim opgezet en beschikt over een inhoud van maar liefst 641m³ en een gebruiksoppervlakte wonen van 167m².
Dit woonhuis onderscheidt zich door de goede ligging, de energiezuinigheid en de vele extra's, zoals de royale aanbouw aan de achterzijde en de vele extra ruimtes buitenom.

Daarnaast is het geheel stijlvol afgewerkt en is de woning van alle gemakken voorzien zoals: airconditioner, vloerverwarming op de begane grond en een ruime en luxe de badkamer op de begane grond.
Door de 34 zonnepanelen in combinatie met de warmtepomp, de goede isolatie en de airco's, is de woning zeer energiezuinig.

De indeling op de begane grond is als volgt:
Via de oprit heeft u toegang tot het achter terrein met ook hier de garage en de diverse schuren. De voordeur is aan de voorzijde gesitueerd en geeft toegang tot de hal met trapopgang, meterkast en verleend uiteraard toegang tot de verschillende verblijfsruimtes.
De slaapkamer (voorzien van airco) met aansluitend badkamer zijn mooi aan de voor en zijkant van de woning gelegen, hier is vanuit de hal ook het toilet bereikbaar.

De woon- en eetkamer kamer is samen met de keuken een groot geheel met veel licht en ruimte. Aan de voorzijde van de woning is een fijne eetkamer aanwezig met een open doorloop naar de woonkamer en keuken aan de achterzijde. Vanuit de woonkamer is er direct toegang tot het terras en de tuin aan de achterkant. De open keuken in U-opstelling is voorzien van de diverse inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, schouw, combi-oven, oven, koelkast, vriezer en afwasmachine. De woonkamer, eetkamer en keuken zijn allen met elkaar in verbinding en geven een fijne ruimtelijke beleving. De begane grond is voorzien van een fraaie natuursteen vloer met vloerverwarming en de wanden zijn strak afgewerkt.
Achter de keuken is nog een gemakkelijke bijkeuken aanwezig met achterom, vanuit hier is ook toegang tot de extra ruimte aan de achterzijde welke ideaal te gebruiken is al kantoorruimte of extra woonruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 royale slaapkamers, waarvan er één eenvoudig is op te delen. Door de dakkapel op de verdieping is er veel ruimte op de overloop, hier zou eenvoudig een extra badkamer gerealiseerd kunnen worden, zodat iedere verdieping voorzien is.

Het geheel is gelegen op een uitzonderlijk perceel van 898m², de tuin is verzorgd aangelegd en biedt een goed vrijheidsgevoel en privacy, met meerdere terrassen is er altijd een zonnige plek of juist schaduw te vinden.
Aan de voorzijde is een flinke oprit die plaats biedt aan meerdere auto's, ook zijn er diverse parkeerplaatsen aanwezig in de straat.

Op het achter terrein is er genoeg ruimte, zowel een bestraat deel als een tweetal grote schuren bieden mogelijkheden om ook bedrijfsmatig of hobbymatig veel extra ruimte te benutten.

Kortom een keurige en vooral ruime vrijstaande woning met een goed voorzieningenniveau en diverse mogelijkheden m.b.t. de extra opslag/bedrijfsruimte, gelegen op een fijne en goede plek in Lunteren.

Voor meer informatie bekijk nu de eigen site van deze woning: https://Postweg46.nl/

lees meer +
€ 1.060.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 1.060.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1960
  • Woonoppervlakte:
    168 m²
  • Perceeloppervlakte:
    898 m²
  • Inhoud:
    300 m³