Roskammersteeg 10, LUNTEREN

Nabij het centrum van Lunteren staat deze, goed onderhouden, twee-onder-een-kapwoning met vrijstaande garage, berging en tuinhuis c.q. afsluitbare veranda.

De uitgebouwde woning is in 1955 gebouwd en is gelegen op een perceel van 276 m². De ligging tegenover 'De Appelhof' en 'De Mulderschuur' maakt dit tot een bijzondere woonlocatie. Een prachtig hofje tegenover uw woning en op loopstand van het centrum van Lunteren, het treinstation en Het Luntersche Buurtbosch.

In 1998 is de woning aan de achterzijde uitgebouwd en aan de voorzijde voorzien van een fraaie erker. In dat jaar is ook de, in spouw uitgevoerde, garage gebouwd. De garage is volledig geïsoleerd en voorzien van een bergzolder, gaskachel, spoelbak en een elektrisch te bedienen kanteldeur.

Indeling begane grond: zijentree/ hal met meterkast, toiletruimte met fontein, provisieruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal stapt u in de L-vormige woonkamer van ruim 39 m² met sfeervolle gashaard en mooie erker aan de straatzijde. Vervolgens bereikt u de keuken, welke is voorzien van een 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en een aansluiting voor de afwasmachine. Aan de achterzijde van de woning is een bijkeuken met vaste kastenwand aangebouwd. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

Eerste verdieping: via de overloop bereikt u de twee mooie slaapkamers, de badkamer en het separate toilet. De badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafel. Beide slaapkamers beschikken over een dakkapel en de hoofdslaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van veel vaste kastruimte.

Tweede verdieping: via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Op deze bergzolder met dakvenster is de combiketel geplaatst.

De woning is goed onderhouden en voorzien van dubbele beglazing, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Tijdens de grote verbouwing in 1998 is ook de riolering aan de buitenzijde vervangen door PVC buizen. In het jaar 2021 zijn, samen met de buren, de dakpannen vervangen.

De achtertuin is op het noordwesten gelegen en beschikt over een royaal terras, tuinhuis, berging en een oprit naar de vrijstaande stenen garage met zolder. Parkeren kan dus op eigen terrein of in de ruime garage.

Kortom een fijne woning op loopafstand van het centrum, maar toch rustig gelegen.

lees meer +
€ 535.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 535.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, twee onder een kapwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1955
  • Woonoppervlakte:
    102 m²
  • Perceeloppervlakte:
    276 m²
  • Inhoud:
    395 m³