Spoorstraat 25, LUNTEREN

Vrijstaande woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond, ruime garage en een verrassend diepe tuin.
De woning dient gemoderniseerd te worden en kan, indien gewenst, worden vergroot.

De locatie is zeer goed, in het centrum van het dorp, met het treinstation en alle voorzieningen op loopafstand. Binnen vijf minuten rijdt u de A30 op of loopt u het bos in. De treinen rijden elk halfuur naar de intercitystations Ede-Wageningen en Amersfoort.

De indeling van dit object is verrassend en biedt veel privacy. De woning heeft een eigen oprit en garage en een grote besloten zonnige tuin op het westen. Er zijn drie ruime slaapkamers (waarvan één op de begane grond, evenals de badkamer), een kleinere (slaap)kamer, een werkkamer, een grote woonkamer en dito eetkeuken met toegang tot het zonnige terras en de tuin. Op de begane grond is ook een separate apparatenkamer/bijkeuken. Boven de garage is een grote bergzolder.

Begane grond: entree/hal met toegang tot de ruime en lichte woonkamer, welke een vrij uitzicht biedt op de groenstrook aan de overzijde van de weg en beschikt over een houtkachel. De hal tussen de woonkamer en woonkeuken geeft toegang tot een werkkamer/kantoor, de badkamer met inloopdouche, een ruime apparatenkamer/bijkeuken en het toilet. De grote eetkeuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een massief eikenhouten keuken met de gangbare inbouwapparatuur. Vanuit de keuken loopt u zo het zonneterras op en de tuin in.
Naast de keuken, ook achterin de woning, bevinden zich een opbergkast en een ruime slaapkamer, eveneens met toegang tot de tuin. De slaapkamer heeft ook een ruime opbergkast.
Even verderop is de verwarmde en betegelde garage. Boven deze garage bevindt zich een grote bergzolder met de opstelplaats van de Nefit Topline HR combiketel.

Eerste verdieping: hier bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk met wastafel, en een kleinere (slaap)kamer. Tevens kunt u vanaf hier op het grote platte dak boven de badkamer en keuken komen.

Verduurzaming
De woning heeft een energielabel D en is deels geïsoleerd met dubbele beglazing op de begane grond en steenwol in de muren. De gasgestookte HR combiketel dateert uit 2014. De woning kan relatief eenvoudig en snel verder verduurzaamd worden, bijvoorbeeld door elektrische verwarming met airco’s als alternatief voor een warmtepomp.

Tuin: de grote tuin ligt op het zonnige westen. Naast een ruim vlak achter de woning loopt een brede strook door tot ver achterin het perceel. Ideaal voor kinderen of moestuin! De gehele tuin is omsloten door bosschages en biedt veel privacy. De tuin behoeft enig onderhoud.

Over Lunteren
Lunteren is een charmant en gemoedelijk dorp in het hart van Nederland. De meeste steden liggen binnen een auto-uur afstand, tegelijkertijd ligt Lunteren aan de Veluwe met zijn prachtige natuur. Vanaf station Lunteren rijden elk halfuur treinen naar de intercitystations Ede-Wageningen en Amersfoort.

Rust, ruimte en natuur, en toch is de Randstad in no time te bereiken, dat kenmerkt Lunteren.

In het dorp zijn diverse basisscholen en vervolgonderwijs is op fietsafstand. Aan de Dorpsstraat vindt u prima voorzieningen, o.a. supermarkten en een scala aan andere gezellige winkels, gezondheidscentra, een multifunctioneel dorpshuis, een sporthal, voetbal- en tennisvelden. In het bos van Lunteren is een prachtig openlucht zwembad.

Lunteren heeft, mede door zijn centrale ligging, een sterke aantrekkingskracht op mensen die werken in de Randstad of omgeving van Utrecht, maar dit willen combineren met wonen in het groen.

lees meer +
€ 645.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 645.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1928
  • Woonoppervlakte:
    151 m²
  • Perceeloppervlakte:
    641 m²
  • Inhoud:
    678 m³