Vaarkamper Engweg 91, LUNTEREN

Goed gelegen en ruime vrijstaande woning met berging, veranda, tweede berging en leuk aangelegde achtertuin op het westen welke veel privacy biedt. Perceelgrootte 419 m². De woning is door de jaren heen grondig gemoderniseerd waardoor er nu een woning staat met een goed voorzieningenniveau.

Indeling begane grond: Entree, royale hal met toilet, trapkast met meterkast met in 2018 vernieuwde groepenkast en trapopgang naar de eerste verdieping, de straatgerichte, L-vormige woonkamer met gashaard is gescheiden van de keuken door middel van kamer en suite deuren. De royale woonkeuken met L-vormige keukenopstelling is voorzien van een composiet aanrechtblad en inbouwapparatuur, zoals: gaskookplaat, afzuigkap, stoomoven, combimagnetron, koel-/vriescombinatie, afwasmachine en 10 liter close-in boiler. Via de keuken is de bijkeuken met aansluitend een royale berging (samen bijna 24 m²) bereikbaar. In de tuin staan een fraaie, afsluitbare veranda en een extra berging van circa 9 m² aan de achterzijde van de tuin.

Eerste verdieping: overloop, tot het plafond betegelde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en vloerverwarming, vier mooie slaapkamers. De ouderslaapkamer is extra groot en is voorzien van een balkon, vaste kastenwand en een dubbele wastafel.

De tweede verdieping is te bereiken via een vlizotrap: ruime bergzolder met Nefit Ecomline HR combiketel (1998).

Deze woning is voorzien van een energielabel B, dit komt mede door de 16 zonnepanelen die in 2015 zijn geïnstalleerd, maar ook doordat de woning is voorzien van dubbele beglazing en spouwmuurisolatie. De begane grond (met uitzondering van de bijkeuken) en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. De geïsoleerde gevels zijn in 2010 gezandstraald, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. De zuidzijde is voorzien van zonnescreens.

Door de ligging nabij de sportvelden, maar ook op redelijk korte afstand van het centrum en de bossen een ideale gezinswoning, maar ook voor een 2-persoonshuishouden dat wat extra ruimte kan gebruiken is de woning zeer geschikt. Kortom een complete woning op een mooie locatie in Lunteren!

lees meer +
€ 750.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 750.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1974
  • Woonoppervlakte:
    166 m²
  • Perceeloppervlakte:
    419 m²
  • Inhoud:
    673 m³