Valkse Engweg 8 B, LUNTEREN

Op een geweldige locatie in het buitengebied van Lunteren staat nu deze luxe vrijstaande woning met royale garage te koop.
Wat een heerlijke plek is dit om te wonen, op een perceel van maar liefst 5.000m². Aan zowel de voor- als achterzijde zit u heerlijk vrij met een geweldig uitzicht. Daarbij is het centrum van zowel Lunteren als Ede en Barneveld met alle voorzieningen op korte afstand gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u ‘om de hoek’ terecht in Wekerom. Dankzij de centrale ligging zijn grotere steden als Arnhem, Amersfoort en Apeldoorn in 20 autominuten ook bereikbaar.

De ligging is geweldig te noemen, waarbij de indeling van de kavel ook zeer goed is. De woning is gunstig gesitueerd, zodat er een mooi erf aan de voorzijde ligt en een heerlijke vrije zij- en achtertuin. Het geheel kijkt aan de achterzijde uit richting de bossen van het uitgestrekte natuurgebied het Wekeromse Zand, dat op ca. 300m loopafstand ligt.

De woning is in 2003 nieuw gerealiseerd en dus al volledig in isolatie. In 2021 is hier airco (luchtwarmtepomp) en een nieuwe warmwater-installatie aan toegevoegd. Omdat er naast vloerverwarming ook een hete-luchtinstallatie aanwezig is, zijn alle woonruimtes niet alleen snel te verwarmen maar ook eenvoudig te koelen, ideaal en heerlijk comfortabel. De gebruikte energie wordt grotendeels gecompenseerd door de 21 stuks zonnepanelen van 2020.

De technische staat van het geheel is zeer goed te noemen. Zo zijn nagenoeg alle ramen voorzien van draai-/kantelsystemen, er zijn diverse horren en de woning is beneden aan de zij- en achterzijde grotendeels voorzien van elektrisch aangedreven rolluiken welke compleet wegvallen in de spouw. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van elektrisch bediende screens.

De indeling van de woning is als volgt:
Via de statige entree aan de voorzijde komt u in de centrale hal met hier de meterkast, trapopgang en toegang tot de verschillende verblijfsruimtes. De geheel betegelde toiletruimte met watercloset en fontein is eveneens vanuit de hal bereikbaar.
Gemakkelijk is de doorloop naar de bijkeuken aan de achterkant met hier ook inpandig toegang tot de garage.

De half-open keuken is luxe uitgevoerd en voorzien van een vrijstaand Boretti-fornuis met brede oven en vijfpits gasfornuis met grillfunctie, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron, vriezer en voldoende opbergruimte. Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar, met hier toegang tot de garage, veranda, terras en tuin aan de achterzijde.
Aan de linkerzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd, welke doorloopt naar de eetkamer en half-open keuken. De woonkamer is royaal en voorzien van een sfeervolle gashaard met schouw en diverse raampartijen en openslaande deuren. Deze tuindeuren zijn bovendien voorzien van plissé-hordeuren.

Vanuit de hal is er ook een slaapkamer met badkamer op de begane grond bereikbaar, ideaal voor logees, als kantoor of natuurlijk gewoon als slaapkamer. Deze slaapkamer en badkamer op de begane grond maken deze woning ook uitermate geschikt voor senioren.

De aangebouwde, ruim opgezette garage is zowel binnendoor als achterom bereikbaar. Hier kunnen eenvoudig twee auto's achter elkaar in. De royale zolder van de garage biedt veel opslagruimte en is bereikbaar via een vlizotrap.

Eerste verdieping:
Via de ruime overloop zijn de 2 slaapkamers en de kleed-/kastenkamer te bereiken. Beide slaapkamers zijn ruim van opzet, de grote slaapkamer aan de achterzijde is eenvoudig op te delen tot twee volwaardige slaapkamers. De kleed-/kastenkamer kan natuurlijk ook als volwaardige slaapkamer worden gebruikt. De badkamer met douche, ligbad en bidet is ruim opgezet en is zowel via de kleedkamer als via de hoofdslaapkamer bereikbaar. Desgewenst kan rechtstreeks vanuit de overloop een extra toegang naar de badkamer worden gerealiseerd.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap is een ruime bergzolder bereikbaar.

Kelder:
Uiteraard is er ook een fijne provisie-/wijnkelder aanwezig, deze is vanuit de hal bereikbaar en biedt een praktische extra provisieruimte.

Buitenruimte:
De prachtige parkachtige tuin rondom is keurig aangelegd, biedt een heerlijke beleving en privacy en wordt aan de voorzijde mooi afgesloten door een aantal hagen met hiervoor extra parkeergelegenheid. Aan de zijkant van het perceel ligt nog een bestraat gedeelte, hier kan eenvoudig tuinafval en tijdelijk opslag buiten worden neergelegd, ook ideaal als parkeerruimte tijdens de verjaardagen.
Direct bij de woning is een ruim terras aangelegd, dat overloopt in een overkapping, heerlijk om in de ochtendzon een kopje koffie te drinken. Verderop in de tuin is ook een tuinhuis/berging aanwezig met een heerlijke veranda, een leuke zit en ideaal voor de opslag van het tuingereedschap. Hier vindt u ook de bronpomp voor de beregening van de tuin.

Zoals u ziet op de foto’s heeft u zowel binnen als buiten de woning een heerlijk uitzicht en een geweldige beleving, ook aan de achterkant (zuidligging) zit u heerlijk vrij! Een comfortabel gevoel en geborgenheid zijn de sleutelwoorden die deze mooie woonplek typeren.
De prachtige, centrale ligging, aan de rand van de Hoge Veluwe en het Wekeromse Zand maakt deze fijne woning tot een buitenkans. Heerlijk genieten van uw privacy met vrij uitzicht!

Voor meer informatie bekijk nu de eigen site van deze woning: https://valkseengweg8b.nl/

lees meer +
€ 1.350.000,-kosten koper
Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN Valkse Engweg 8 B LUNTEREN
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 1.350.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2003
  • Woonoppervlakte:
    172 m²
  • Perceeloppervlakte:
    5000 m²
  • Inhoud:
    950 m³