Valkseweg Oost 45, LUNTEREN

Aan de Valkseweg Oost 45 te Lunteren mogen wij u deze verrassende vrijstaande villa met aangebouwde garage en carport aanbieden.

Deze fraaie woning is centraal en toch rustig in het groen gelegen, op loopafstand van het centrum, NS station en het Lunterse bos.
De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 784m² en heeft een mooie bosrijke tuin rondom de woning. De woning is aan de achterzijde royaal uitgebouwd met een ruime kantoor-, praktijk- of slaapkamer op de begane grond.
Aan de voorzijde van de woning is een mooie oprit gelegen met toegang tot de voordeur, de carport en de garage.

De indeling is als volgt:

Via de royale oprit komt u bij de centrale entree, gelegen onder de carport aan de zijkant van de woning. Via de entree komt u in de centrale hal met een mooie open vide, de hal biedt toegang tot toilet, meterkast en trapopgang tot de eerste verdieping. Via de hal is er tevens toegang tot woonkamer.

Door de vele grote ramen is de woonkamer heel licht. Aan de voorzijde is de woonkamer ruim en is er door de erker goed contact met de straat. De eethoek in de uitbouw aan de zijkant van de woning is ruim en heeft door de vensters van vloer tot plafond een mooie verbinding met de tuin. Via de eetkamer is er een vrije doorloop naar de keuken, welke beschikt over diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot het kantoor- en praktijkruimte aan de achterzijde en bijkeuken met doorloop naar de garage. Deze laatste is ruim opgezet en heeft tevens een eigen achterentree.
De schuifpui van de keuken geeft toegang tot het terras en de heerlijke tuin rondom de woning.
Vrijwel de hele begane grond vloer is voorzien van een natuurstenen vloer (Leisteen). De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers gelegen, allen goed van formaat. De grote slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kastenwand en een mooi balkon.
De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, toilet, ligbad en separate douche.
Via een vaste trap op de grote slaapkamer aan de voorzijde is er toegang tot de tweede verdieping, hier is de cv opstelling gesitueerd en diverse bergruimten.

Deze woning zal u aangenaam verrassen vanwege de mooie ruimtes, de mooie lichtinval, de royale tuin en de strategische ligging tussen centrum, station en de bossen en velden.

Wij nodigen u graag uit om deze woning te komen bezichtigen. U kunt de woning ook via Funda en onze site middels een 3D scan virtueel bekijken.

Aanvaarding in overleg.

lees meer +
€ 815.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 815.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1996
  • Woonoppervlakte:
    172 m²
  • Perceeloppervlakte:
    784 m²
  • Inhoud:
    601 m³