Zandkampweg 1, LUNTEREN

Gelegen op een rustige en centrale plek nabij het centrum van Lunteren bieden we aan de Zandkampweg 1, deze royale vrijstaande woning aan.
Deze mooie rustige kant van Lunteren is een geliefde woonomgeving, heerlijk in het groen en op steenworp afstand van het Luntersche Buurtbosch en De Veluwe, maar ook dicht bij het station en het centrum, hier kunt u letterlijk alle kanten op!

De woning heeft een fijne indeling en een goede woonoppervlakte met op de begane grond een ruime slaapkamer en badkamer en een ruime woonkamer aan de voorzijde.
Het geheel is gelegen op een perceel van 530m² met aan de achterzijde gemakkelijke parkeergelegenheid voor twee auto's op eigen terrein met toegang tot de garage.

De indeling van de Zandkampweg 1 is als volgt:
Via de voordeur aan de zijkant komt u eerst in de hal met hier ook het toilet, meterkast en trap naar boven. Aan de achterzijde is er toegang tot een royale slaapkamer met aansluitend de badkamer.
De badkamer op de begane grond beschikt over een wastafel, ligbad en douchehoek.

Vanuit de centrale hal is er natuurlijk ook toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft een goede lichtinval en een fijne beleving, u kijkt hier mooi uit op het groen en natuurlijk de straat voor de woning.
De besloten keuken is achter de woonkamer gesitueerd, de keuken is basis maar is eenvoudig bij het woongedeelte te betrekken, zodat u een mooie open ruimte creëert. Ideaal is ook de aansluitende bijkeuken, met extra bergruimte en wasruimte. De eetkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en staat in verbinding met de open keuken. Vanuit de bijkeuken is er tevens toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: Op deze verdieping zijn vanaf de overloop twee flinke slaapkamers te bereiken, ook is er vanaf de overloop toegang tot de badkamer en meerdere bergruimtes. Alle vertrekken zijn ruim van opzet en beschikken zowel aan de voor- als achterzijde over een goede lichtinval. De praktische indeling boven is ook aan te passen naar drie of zelfs vier slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft tevens toegang tot het balkon.
De badkamer is betegeld en compleet uitgevoerd met een douche, wastafelmeubel en een wandcloset.

Exterieur: Aan de achterzijde van de woning is de aangebouwde garage aanwezig met veel extra bergruimte. Er is plek voor uw auto maar doordat er zowel aan de voor- als zijkant een toegangsdeur is, is de garage ook ideaal voor uw tuingereedschap en fietsen e.d. De garage beschikt tevens over een ruime bergzolder.
Rondom de woning is de tuin gelegen, prima aangelegd met aan de voorzijde veel ruimte, waardoor er vanuit de woonkamer een mooi zicht is. Aan de zij- en achterkant is vooral een bestraat gedeelte, makkelijk in onderhoud en ideaal om te parkeren.

Kortom een woning die zeer de moeite waard is om te bezichtigen

lees meer +
€ 835.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 835.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1985
  • Woonoppervlakte:
    148 m²
  • Perceeloppervlakte:
    855 m²
  • Inhoud:
    624 m³