Wolfskuil 18, OMMEN

Deze charmante, vrijstaande woning met aanbouw en bijgebouw staat op één van de mooiste plekjes van Ommen in een bosrijke omgeving, midden tussen de Regge en de Overijsselse Vecht.
Genieten van de natuur kan echter ook in eigen achtertuin, want deze woning is gelegen op een royale kavel van 1385 m2 welke voldoende rust en privacy biedt dankzij diverse terrassen en fraaie beplanting.

De woning is in 1990 en in 2021 uitgebouwd en op diverse punten gemoderniseerd. Gelegen op vijf minuten loopafstand van het station vanwaar u in vijftien minuten in het centrum van Zwolle staat.
In 2022 is er een nieuwe schuur gerealiseerd.

Ommen heeft een gezellig stadscentrum en hier fietst u in vijf minuten naar toe.

De indeling is als volgt: Via de royale hal is er aan de rechterzijde een ruime slaapkamer en badkamer te bereiken, als u via dezelfde hal links gaat hebben we het toilet, een mooie ruime woonkamer met veel lichtinval en haardpartij en aansluitend een aparte eetkamer met daarnaast de keuken die ook een achter entree heeft.
Vanuit de hal kunt u ook naar de kelder afdalen en deze bestaat uit twee aparte ruimtes, ook is er vanuit de kelder nog een trapopgang naar de buitenzijde.

De verdieping heeft een royale overloop met dakraam, er zijn twee aparte badkamers waarin ook bij beide een douche en toilet aanwezig zijn. Verder zijn er drie ruime slaapkamers op de verdieping aanwezig, waarvan één met openslaande deuren naar dakterras. In totaal zijn er vier dakkapellen aanwezig waardoor de schuine wanden minder opvallen en er meer vloerruimte aanwezig is.

Exterieur: De tuin is rondom keurig aangelegd en er zijn een aantal fraaie terrassen en zithoekjes aanwezig. Er is een nieuw bijgebouw gerealiseerd van 84 m2 wat veel perspectief bied. Het is mogelijk hier meerdere auto's te plaatsen, werkplaats te realiseren of het gebouw te gebruiken als gastenverblijf en/of kantoorruimte. Aan westzijde is er nog een tuinhuis met veranda aanwezig en aan achterzijde bevinden zich diverse terrassen. De oprijlaan naar het nieuwe bijgebouw is afgewerkt met onderhoudsvrij grind met een grindmatten als onderlaag.

Omgeving: Enorm rustgevende locatie met veel vrijheidsgevoel in een glooiende bosrijke omgeving. Dit object is direct gelegen aan het Pieterpad, deze woning is in het verleden ook als B&B in gebruikt geweest.

De locatie is het zeker waard om te overwegen het geheel nog wat verder te moderniseren.
De keukenapparatuur is grotendeels vernieuwd in de afgelopen jaren. Ook is er een eigen waterpomp aangelegd voor de besproeiing van de tuin.

De wijk "De Wolfskuil'' bestaat uit royale percelen met vrijstaande woningen en villa's en is omgeven door natuurlijke bossen met wandelpaden. In de jaren '60 was dit de exclusieve villawijk van Ommen en omdat er diverse woningen gerenoveerd of vernieuwd worden is deze kwalificatie weer actueel.

lees meer +
€ 925.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 925.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1962
  • Woonoppervlakte:
    225 m²
  • Perceeloppervlakte:
    1385 m²
  • Inhoud:
    836 m³