Arnhemseweg 100 R 315, OTTERLO

Royale villa op toplocatie in de natuur: de Wije Werelt in Otterlo.

Ontdek het ultieme vakantiegevoel in deze prachtige villa, gelegen op een riant perceel aan de rand van het luxe Europarcs Landgoed de Wije Werelt. Deze woning biedt het beste van twee werelden: gebruik het voor eigen plezier en geniet van het rendement wanneer je kiest voor verhuur. Je bepaalt zelf wanneer de villa beschikbaar is voor eigen gebruik en wanneer het wordt verhuurd, met aantrekkelijke fiscale voordelen en een uitstekende verhuurorganisatie die alles voor je regelt.

Comfortabel en toegankelijk

De villa heeft een eigen parkeerplaats voor de deur, waardoor het gemakkelijk te bereiken is. Via deze parkeerplek heb je toegang tot de villa en de fraai aangelegde tuin die uitnodigt tot ontspannen en genieten van de rust en de groene omgeving waarin deze unieke woning zich bevindt.

Plaatselijk bekend met huisnummer 127: Sfeer en ruimte in harmonie met de natuur, maar ook binnen word je verrast door de royale indeling en een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de vide in de woonkamer, de hoge plafonds en grote raampartijen.

Indeling begane grond:

Op de begane grond bevinden zich een slaapkamer, badkamer, separaat toilet en een ruime woonkamer met open keuken. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Diverse inbouwapparatuur, zoals een koel-/vriescombinatie, inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser, maken koken hier een plezier. De eet- en zithoek bieden ruimte voor 8 personen en zijn comfortabel ingericht, ideaal voor zowel kleine als grote gezelschappen.

De eerste slaapkamer bevindt zich eveneens op de begane grond en grenst direct aan een luxe badkamer met een breed wastafelmeubel en inloopdouche met glazen wand.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn nog drie slaapkamers en een extra badkamer te vinden. De royale slaapkamer met tweepersoonsbed biedt veel opbergruimte met praktische schuifdeuren voorzien van spiegelafwerking. De twee overige kamers hebben beide twee eenpersoonsbedden en ook voldoende bergruimte.

De tweede badkamer is stijlvol uitgevoerd in dezelfde moderne stijl als die op de begane grond, en beschikt over een toilet, breed wastafelmeubel en een ruime douchecabine met glazen deur.

Bijzonderheden:

De recreatiewoning wordt geheel compleet verkocht, dus direct klaar voor gebruik c.q. verhuur!
Perceelgrootte: 432 m² (eigen grond)
Aantal slaapplaatsen: 8 personen
Energielabel: B
Het schilderwerk aan de buitenzijde is in september 2024 uitgevoerd.

Over de Wije Werelt

De Wije Werelt is een vakantiepark in Otterlo, gelegen op een prachtige locatie midden op de Veluwe en aan de voet van 'de Hoge Veluwe'.
Ontdek tijdens uw verblijf het bosrijke vakantiepark, de verschillende faciliteiten en de natuurrijke omgeving. Het vakantiepark is omringd door vele fiets- en wandelroutes, die leiden naar de mooiste plekken op de Veluwe. De nabije omgeving heeft ook meer dan genoeg te bieden; bij het verlaten van uw vakantiehuis of villa staat u gelijk midden in de Gelderse bossen. De Wije Werelt ligt centraal in Nederland, waardoor het de ideale uitvalsbasis is voor een grote diversiteit aan uitjes.

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!

lees meer +
€ 398.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 398.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2019
  • Woonoppervlakte:
    100 m²
  • Perceeloppervlakte:
    432 m²
  • Inhoud:
    372 m³