Mosselsepad 24 3, OTTERLO

Op het vakantieoord ''Het Lorkenbos'' vindt u deze royale en prachtig gelegen vrijstaande recreatiewoning. De ligging en het vrijheidsgevoel zijn geweldig te noemen en doordat de woning op een royaal perceel eigen grond van 590m2 ligt, is er tevens een goede privacy.
Hier kunt u het hele jaar genieten van de rust, ruimte en natuur van de Veluwe!

Deze recreatiewoning is gelegen op een schitterende bosrijke locatie, het park is omringd door zandverstuivingen, heidevelden en bossen. Ook de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe met het Kröller-Müller museum ligt op nog geen 3 km van het recreatiepark.

De woning is perfect geschikt voor de verhuur, met vier ruime slaapkamers is er genoeg ruimte, ook voor eigen gebruik met het hele gezin is de woning ideaal geschikt. Het geheel wordt eventueel tegen meerprijs gemeubileerd verkocht.
De ligging op het park is zeer goed te noemen, de tuin rondom biedt een goede privacy en aan de achterzijde een prachtig vrij uitzicht. Doordat de woning aan de voorzijde omringt wordt door een groene haag is ook hier een mooie besloten tuin aanwezig.
Aan de achterzijde is tevens een mooi terras en een veranda met berging gelegen.

De indeling is als volgt:
Via de oprit komt u aan de voorzijde van de woning aan, met een keurig aangelegde voortuin is de indruk en beleving direct goed. Via de entree komt u in de centrale hal met onder andere de trapopgang en toegang tot de verschillende verblijfsruimtes.
De royale maar besloten keuken zijn mooi aan de voorzijde gesitueerd, door de vele ramen is hier een goede beleving. De keuken is luxe uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur.

De woonkamer is echt op de achterzijde gericht, dit geeft veel rust en een prachtig uitzicht naar de weidse en bosrijke omgeving. De woonkamer beschikt tevens over een
elektrische haard, vloerverwarming en openslaande deuren met toegang tot het terras, op deze manier bent u direct verbonden met het prachtige natuur van de Veluwe.
Aan de achterzijde van de woning is nog een gemakkelijke achter entree met wasruimte en vaste kastenwand aanwezig, ook de badkamer is op de begane grond gelegen en is in 2016 compleet vernieuwd.

Verdieping:
Middels de speelse ronde trap bereikt u de verdieping. De overloop geeft toegang tot maar liefst vier slaapkamers, waarvan twee uitgevoerd met nieuwe Velux dakraam en draai-kiep-ramen met verduisterende rolgordijnen. Alle slaapkamers zijn van goed formaat en beschikken in de schuine wanden tevens over bergruimte.
Ook is er een balkon aanwezig op de verdieping, deze kijkt leuk weg over de voorzijde van de woning.

De tuin is keurig. De veranda is prachtig om tot in de late uurtjes te genieten van de rust en natuur. in de berging is voldoende bergruimte voor bijvoorbeeld de fietsen en de barbecue. De ligging van de tuin is direct grenzend aan het bos, hier kunt u heerlijk wandelen.

Faciliteiten Vakantieoord Het Lorkenbos
Naast de ruimte die de recreatiewoning te bieden heeft, is er op- en om het vakantiepark veel te beleven voor jong en oud. De natuur is prachtig en hier kunt u heerlijk wandelen of fietsen dwars door de bossen en uitgestrekte heidevelden. Als eigenaar van een vakantiehuis op Het Lorkenbos, mag je gebruik maken van de faciliteiten van het park zoals een zwembad, diverse speeltuinen, skelter uitleen etc.

Kortom een zeer compleet en ruim vakantiehuis voor de gehele familie en geheel compleet op een prachtige locatie midden op de Veluwe.

Overige informatie:
- Parkkosten € 750,- per jaar.
- Permanente bewoning is niet toegestaan
- Verhuur voor recreatieve doeleinden is mogelijk
- Gelegen op perceel eigen grond 590m2

Aanvaarding in overleg.

lees meer +
€ 399.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 399.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2000
  • Woonoppervlakte:
    109 m²
  • Perceeloppervlakte:
    590 m²
  • Inhoud:
    409 m³