Vijverlaan 1 Y8, OTTERLO

HUUROVEREENKOMST VOOR DE GROND IS AFGEKOCHT, DUS LAGE PARKKOSTEN.

Op een rustige plek aan de rand van het park staat deze recreatiewoning met twee slaapkamers, een lichte woonkamer, open keuken met inbouwapparatuur en een keurig uitgevoerde badkamer. De tuin is heerlijk groen en parkeren kan op eigen terrein.
In 2022 is dit chalet grotendeels opgeknapt en geschilderd; in 2023 is de laminaatvloer in de woonkamer en keuken vervangen. Het chalet is hierdoor gebruiksklaar!

Locatie
'Europarcs De Zanding' dankt zijn naam onder andere aan het prachtige natuurgebied dat het park omsluit aan drie zijden. Een uitstekende uitvalsbasis om een wandel-/ of fietsroute te starten. Dit natuurgebied loopt over in 'Het Nationale Park De Hoge Veluwe' waar je nooit uitgekeken raakt! Naast het vele moois dat de natuur te bieden heeft, is er ook veel te beleven op het park: een fijne zwemvijver, vele speelgelegenheden voor de kinderen, een binnenzwembad, horecagelegenheid en een parkwinkel zijn enkele zaken die aanwezig zijn.

Indeling Chalet: Entree/hal, open keuken met inbouwapparatuur, zoals: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron, de lichte woonkamer beschikt over openslaande deuren en een praktische laminaatvloer. Het chalet beschikt over twee slaapkamers en een verzorgde badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.

Exterieur
Bij aankomst op het park kan de auto op het eigen perceel geparkeerd worden. De recreatiewoning is voorzien van een heerlijk groene tuin. De tuin is aangelegd met een royaal gazon en is er een fijn terras. Het chalet staat op een rustige plek aan de rand van het park.

Bouwjaar: 2017
Soort grond: ondererfpacht
Canon per jaar: € 309,69 (geïndexeerd)
Parkbeheerbijdrage peiljaar 2023: € 2.206,02
TV en Internet: € 311,11
CAI per jaar: € 136,58
Afvalstoffenheffing: € 121,98
Gassoort: aardgas (via het park)
BTW van toepassing: nee, er kan echter wel voor een BTW belaste levering geopteerd worden.
Huisdieren toegestaan: ja
Inventaris: gestoffeerd en gemeubileerd
Verhuurmogelijkheden: ja, via de verhuurorganisatie van het park
Inschrijving op dit adres en permanente bewoning zijn niet toegestaan.

Dit chalet is klaar voor de verhuur en zal volledig ingericht opgeleverd worden.
Dit houdt in, dat het chalet wordt geleverd zoals het er nu bij staat: inclusief de complete aankleding, bestek, glazen, keukenmachines, het meubilair, zoals: dressoir, bedden, bankstel, stoelen, bijzettafeltjes, eethoek en het tuinmeubilair, maar ook zaken als een televisie, stofzuiger, muurdecoratie, etc.
Uiteraard staat het u vrij om het chalet voor eigen gebruik te kopen.

lees meer +
€ 98.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 98.500,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2017
  • Woonoppervlakte:
    40 m²
  • Perceeloppervlakte:
    255 m²
  • Inhoud:
    149 m³