Scholeksterweide 2, RENSWOUDE

Een prachtige starterswoning in de nieuwe en jonge woonwijk ''Beekweide'' in Renswoude.

Deze instapklare hoekwoning met houten berging, gelegen op de Scholeksterweide is een perfecte starterswoning. Een rugwoning is een woning waarbij de achterzijde (rug) tegen de achterzijde van een andere woning staat. Het betreft een hoekwoning met twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder op de tweede verdieping, hier is gemakkelijk nog een derde slaapkamer te realiseren. Vanuit de woonkamer is er prachtig uitzicht op de groene omgeving. De tuin aan de voorzijde van de woning is gelegen op het oosten en biedt vanwege de groene hagen een goede beleving met een prima privacy.

De woning is in 2016 nieuw en degelijk gebouwd, uiteraard is de woning volledig geïsoleerd en de gebruikte materialen zijn onderhoudsarm.
Deze hoekwoning is daarnaast op verschillende punten verbeterd, zo is de indeling gewijzigd, waardoor er een royale hoekkeuken is gerealiseerd, ook beschikt de woning over een extra bovenlicht bij de keuken. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en vanuit de woonkamer zijn openslaande deuren gerealiseerd met toegang tot de tuin en het terras. Tevens is ook de berging geïsoleerd.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Bij binnenkomst in de ruimte hal treffen we de meterkast aan en de toegang tot de woonkamer. de ruime woonkamer beschikt over grote raampartijen en openslaande deuren aan de voorzijde. Vanuit hier is er vrij uitzicht op de groene omgeving. De wanden zijn strak afgewerkt met een scanbehang, waardoor ze met water afgenomen kunnen worden.

De moderne open keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur De keuken biedt veel bergruimte door de vele aanwezige lades en kasten.
In de hal bevindt zich de toiletruimte met wandcloset en fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping, ook is hier een extra vaste kast gerealiseerd, hier bevindt zich tevens de verdeler voor de vloerverwarming.
De begane grondvloer is voorzien van PVC.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers, de grote slaapkamer is gelegen in een stijlvolle dakkapel, hierdoor is de kamer ruim en licht. De tweede slaapkamer beschikt over een Velux dakvenster.
De badkamer beschikt over een 2e wandcloset, inloopdouche en wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Hier treffen we een open zolder voorzien van dakvenster en bergruimte achter de keurig afgewerkte knieschotten. Ook bevindt zich de CV-opstelling en de mechanische afzuig unit. De CV-ketel is uitgerust met een A-label pomp, waardoor er minder stroom wordt verbruikt dan bij een een ketel met een traditionele pomp. Voor het aansluiten van de wasmachine en/of droger zijn op zolder de aansluitpunten aanwezig.

De keurig aangelegde tuin is gelegen aan de voorzijde van de woning en deze is gesitueerd op het oosten. De aangebouwde berging is geïsoleerd en afgewerkt door middel van een bitumineuze dakbedekking met een zinken deklijst en afvoer.

Kortom: een complete, moderne woning in een mooie woonomgeving en de ideale woning voor starters!

Renswoude en omgeving:
Het kasteeldorp Renswoude is één van de kleinste zelfstandige gemeenten van Nederland. Gelegen midden in de Gelderse Vallei en in het zuidoosten van de provincie Utrecht. Enerzijds treft u de beboste heuvels van de Utrechtse Heuvelrug aan en anderzijds het natuurrijke Veluwe massief. De ligging van Renswoude in de provincie Utrecht is fantastisch, te midden van een groot landelijk en agrarisch gebied, maar ook in de directe omgeving van vele voorzieningen.
Door de centrale ligging van Renswoude zijn grote plaatsen als Veenendaal, Ede, Barneveld, Amersfoort en de rijkswegen A1, A12 en A30 binnen enkele minuten bereikbaar. Ook het (intercity) treinstation Veenendaal-De Klomp ligt in de nabijheid. Naast de voorzieningen in de directe omgeving beschikt Renswoude zelf ook over een hoog voorzieningenniveau. Het Dorpshart met winkels en horecagelegenheden ligt op loopafstand van de woning, evenals de nieuw gebouwde basisschool "de Borgwal".

lees meer +
€ 320.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 320.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, hoekwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2016
  • Woonoppervlakte:
    93 m²
  • Perceeloppervlakte:
    111 m²
  • Inhoud:
    352 m³