Marktstraat 14 K, SCHERPENZEEL

In het centrum van Scherpenzeel, maar toch rustig gelegen. Door de ligging aan de achterzijde van het gebouw beschikt dit appartement over een vrij uitzicht en rustige ligging.
Het betreft een goed geïsoleerd appartement met een balkon van circa 5 m² op het oosten en bevindt zich op de eerste verdieping van dit leuke complex.

Het appartement is zowel per lift als via de trap te bereiken. Op de begane grond bevinden zich een eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenberging. De centrale entree met bellentableau is aan de voorzijde van het gebouw.
In overleg wordt het appartement netjes compleet als drie kamer appartement opgeleverd, waarbij er een tweede slaapkamer mooi aan de achterzijde is gesitueerd.

De huidige indeling van het appartement is als volgt: entree/ hal met meterkast, toilet, separate wasruimte waar zich ook de Intergas HR combiketel (2006) bevindt. De nette badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en radiator. Vanuit de hal is de royale ouderslaapkamer te bereiken. De royale woonkamer en open keuken bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw. De woonkamer en keuken tezamen zijn circa 43 m². Dit biedt eventueel de mogelijkheid om een tweede slaapkamer te realiseren. De keuken is voorzien van een recht keukenblok met kunststof werkblad en (inbouw)apparatuur, zoals: koelkast, combimagnetron, 4-pits gaskookplaat, RVS schouw en afwasmachine. Het gehele appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Door de centrale, maar toch rustige ligging is dit appartement geschikt voor jong en oud!
Door de optie met de extra slaapkamer heeft het appartement meer te bieden.

lees meer +
€ 249.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • € 249.000,- k.k.
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    2006
  • Woonoppervlakte:
    70 m²
  • Inhoud:
    219 m³