Nieuwstraat 93, SCHERPENZEEL

Aan de Nieuwstraat 93 in Scherpenzeel mogen wij u deze royale vrijstaande woning met garage aanbieden.
De woning is gelegen op een mooie locatie op korte afstand van het centrum van Scherpenzeel.

De woning is degelijk gebouwd en verkeerd in een prima staat, door de praktische indeling is er een prima beleving en in ieder vertrek een goede lichtinval.
Op de begane grond is er tevens een ruime slaapkamer en een badkamer gesitueerd.

De indeling van de woning is als volgt:
Via de entree aan de voorzijde komt u in de centrale, statige hal met grote open vide. Vanuit de hal is er toegang tot de verschillende verblijfsruimtes, zoals de slaapkamer, badkamer en toilet. Ook is hier de meterkast en trapopgang gesitueerd. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel en separate douche.

De keuken is aan de achterzijde gesitueerd, deze is ruim opgezet en beschikt over een schuifpui met toegang tot het terras aan de achterzijde. Vanuit de keuken is er tevens een doorloop naar de woonkamer, de woonkamer biedt een fraai zicht op zowel de voor- als achtertuin en de weg aan de voorzijde, ook is hier een fraaie open haard gesitueerd.
De bijkeuken aan de achterzijde staat in verbinding met de keuken, deze beschikt over een achterentree, ook is hier de cv-installatie en zijn er de aansluitingen voor de was- en droogmachine gesitueerd.

Indeling verdieping:
De overloop biedt toegang tot 2 royale slaapkamers, deze beschikken beide over diverse royale bergkasten in de schuine wanden, op de overloop is tevens een ruime berging aanwezig. De verdieping is eventueel gemakkelijk anders in te delen, waarbij er een extra slaapkamer en badkamer gerealiseerd kan worden.

Garage en tuin:
Het perceel is met 534m2 ruim opgezet. Aan de voorzijde is een mooie aangelegde tuin aanwezig met een goede afstand tussen het woonhuis en de straat.
Aan de zijkant van de woning is een mooie oprit gesitueerd, deze leidt naar de garage met elektrische garagedeur. De garage is ruim en beschikt over een extra bergruimte. Ook is er nog een aangebouwde stenen berging aanwezig, hier is de grondwaterpomp opgesteld t.b.v. de vijver in de achtertuin.
De achtertuin is keurig aangelegd en beschikt over een mooie vijverpartij en een keurig aangelegd terras.

Kortom een royale en nette woning op een goede locatie in Scherpenzeel.
Aanvaarding in overleg.

lees meer +
€ 579.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 579.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1973
  • Woonoppervlakte:
    146 m²
  • Perceeloppervlakte:
    534 m²
  • Inhoud:
    506 m³