Zevenbergjesweg 29 36A, VOORTHUIZEN

Dit is een van de weinige STENEN recreatiewoningen (52m²) op park 'De Heidekamp' te Voorthuizen en het staat op een perceel eigen grond van 319 m². Op eigen terrein is parkeergelegenheid voor twee auto's en in de achtertuin staan twee eenvoudige bergingen.

De recreatiewoning staat aan de rand van de uitgestrekte bossen tussen Voorthuizen, Garderen en Putten op een zeer kleinschalig park waar rust en natuurlijk groen overheersen.

In 2022 is de vakantiewoning volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe indeling, maar ook zijn het leidingwerk (gas, water en elektra), de groepenkast, de HR combiketel, de keuken, de badkamer en het toilet vervangen. De vakantiewoning is aan de binnenzijde geheel opnieuw gestuukt en geschilderd. De vloer is geëgaliseerd en voorzien van een nieuwe PVC laminaatvloer.

De tuin beschikt over meerdere terrassen en dankzij het vele groen en een overkapping beschikt deze over veel privacy.

Een fijne en rustige plek waar je echt even helemaal tot rust kan komen. Als ondernemer een plek waar je vanuit rust en inspiratie kan werken aan je bedrijf of je eigen vitaliteit. Als wandelaar een plek waar je de auto niet nodig hebt om uren te kunnen dwalen. Wat je ook doet, je bent echt even helemaal los van de dagelijkse gang van zaken. Huisdieren zijn op het park toegestaan!

Indeling: straatgerichte woonkamer met PVC laminaatvloer en rookkanaal, open keuken met inbouwapparatuur, zoals: afwasmachine, koelkast, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap, de badkamer is tot het plafond betegeld en voorzien van een douche, designradiator en een wastafel, separaat toilet. De woning beschikt over twee mooie slaapkamers.

Het park 'De Heidekamp' is een rustig park met volgroeide bomen en struiken wat het echte buitengevoel geeft. Er zijn geen faciliteiten op het park wat de rust alleen maar ten goede komt. De recreatiewoning is gebouwd in 1994 is voorzien van een c.v. installatie met een Remeha HR combiketel (2022). De woning is grotendeels met pannen gedekt, maar deels met bitumen, deze bitumen dakbedekking is in 2019 vernieuwd.

Het is toegestaan om de recreatiewoning recreatief te verhuren en ook huisdieren zijn welkom op het park.
Wilt u deze recreatiewoning met eigen ogen komen bekijken? Dan is een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging zo gemaakt!


De parkkosten bedragen thans € 1.224,31 per jaar.

lees meer +
€ 175.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 175.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, vrijstaande woning
  • Status:
    beschikbaar
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1994
  • Woonoppervlakte:
    52 m²
  • Perceeloppervlakte:
    319 m²
  • Inhoud:
    192 m³