Derkinderenstraat 26, EDE

Royaal en aan een autoluw pleintje wonen in 'de Maandereng'.

Deze ruime tussenwoning is goed onderhouden, beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein, een woonkamer van circa 30 m² met gezellige houtkachel, mogelijkheid voor 4 of 5 slaapkamers, een fraai aangelegde achtertuin op het zuiden en een stenen berging met vliering.

Dit deel van de Derkinderenstraat is ruim opgezet, voorzien van voldoende parkeergelegenheid en de diverse voorzieningen, zoals: winkelcentrum 'de Stadspoort', basisscholen en kinderopvang, ziekenhuis 'de Gelderse Vallei', trein- en busstation Ede-Wageningen en diverse ontspanningsmogelijkheden zijn op korte afstand van de woning te bereiken.

Indeling: overdekte entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang, tuingerichte woonkamer met trapkast, gezellige houtkachel en fraaie laminaatvloer, de open keuken is voorzien van een L-vormige keuken met inbouwapparatuur, zoals: oven, magnetron, gasfornuis, afwasmachine en afzuigkap, plintverwarming, daarnaast beschikt de keuken over veel praktische kastruimte en een Amerikaanse koelkast. De fraai aangelegde achtertuin is gericht op het zuiden en bereikbaar vanuit de woonkamer, maar ook via de achterom.

Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers, waarvan een is voorzien van een wastafelmeubel en een lichte badkamer met extra groot ligbad, douchecabine, wastafel en radiator. De vertrekken op deze verdieping hebben recht opgetrokken gevels, waardoor er geen ruimteverlies is door schuine daken.
De afschotting is aan beide zijden toegankelijk gemaakt middels een uitneembaar luik.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap en bestaat uit een overloop met aansluitingen voor de wasapparatuur, Remeha Calenta HR combiketel en een Remeha Zenta zonneboiler. Op deze verdieping bestaat de mogelijkheid om één of twee extra (slaap-)kamers te realiseren.

De woning is voorzien van dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie en is deels voorzien van dubbele beglazing wat, samen met de zonneboiler, resulteert in een energielabel C. Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2021 uitgevoerd.

Kortom een royale, goed onderhouden woning op een verkeersarme plek in een kindvriendelijke wijk.

lees meer +
€ 335.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 335.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1982
  • Woonoppervlakte:
    109 m²
  • Perceeloppervlakte:
    138 m²
  • Inhoud:
    419 m³