van Heutszlaan 138, EDE

Deze maisonnette woning met 3 slaapkamers en een vergrote berging in de onderbouw is gelegen in de geliefde Van Heutszlaan. Groen, dichtbij de bossen en heide, op loopafstand van het centrum zijn de voornaamste redenen waarom mensen hier graag wonen. Tegenover de voordeur beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats.

De plek is fantastisch, je loopt zo naar het bos 'de Sysselt' en vanuit hier loop je zo de Ginkelse Heide op. Hier woon je niet alleen in de natuur, maar dit beleef je ook echt vanuit elk punt van de woning wanneer je naar buiten kijkt! Vanuit de Van Heutszlaan ben je zo in het centrum van Ede en het station (verbinding Ede-Amersfoort) en Intercitystation Ede-Wageningen. In de directe nabijheid zijn diverse basisscholen, BSO, kinderopvang en medisch centrum Veluwese Poort met al haar voorzieningen aanwezig.

Deze woning is gelegen op de begane grond en de eerste verdieping. Het balkon is gesitueerd op het zuidoosten; ideaal voor de ochtendzon en bij de voordeur is een extra zitje voor de middag- en avondzon.

De woning dient gemoderniseerd te worden. De gehele woning is voorzien van enkele beglazing en de keuken en het sanitair zijn gedateerd.

Indeling begane grond:
In deze maisonnette kom je binnen in de hal met meterkast, toiletruimte, bergkast met opstelplaats voor de HR combiketel (huur), toegang tot de woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping.
De woning beschikt over een open keuken in hoekopstelling met kookplaat en afzuigkap, een goed ingedeelde woonkamer met een deur naar het balkon gelegen op het zuidoosten, waar je in alle rust kunt genieten van de bosrijke omgeving!

Eerste verdieping: royale overloop met vaste kast en toegang tot drie slaapkamers en de vergrote badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel, wandcloset en aansluitingen ten behoeve van de wasmachine en wasdroger. De ouderslaapkamer is voorzien van een inbouwkast.

Onder de woning is de berging vergroot zodat er een hobbyruimte met veel opslagruimte is ontstaan. Deze ruimte is via een luik in de vloer van de woonkamer, maar ook van buitenaf, bereikbaar. Er is een eigen parkeerplaats recht voor de woning en er zijn servicekosten verschuldigd van € 150,-- per maand.

lees meer +
€ 239.500,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 239.500,- k.k.
  • Status:
    ingetrokken
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1955
  • Woonoppervlakte:
    84 m²
  • Inhoud:
    274 m³