Konijnenlaan 25, LUNTEREN

Heerlijk rustig en toch centraal gelegen, ligt aan de Konijnenlaan 25 te Lunteren deze instapklare en uitgebouwde middenwoning.
Deze mooie gezinswoning is in zijn geheel keurig afgewerkt en beschikt onder andere over een compleet nieuw aangelegde tuin, de woning is tevens aan de achterzijde flink uitgebouwd, hierdoor is er een heerlijke ruime woonkeuken met bijkeuken ontstaan. De afgelopen jaren is de woning flink verbeterd, zo is de woning vrijwel geheel opnieuw gestuukt, er zijn diverse moderne Velux dakramen met kinderslotje aanwezig en ook is de geweldige tuin compleet opnieuw aangelegd.

Andere aandachtspunten welke we graag benoemen zijn o.a. de hoogwaardige afwerking, vier slaapkamers aanwezig, waarvan drie op de eerste verdieping, royale badkamer met douchecabine, wastafel en ligbad, vierde slaapkamer op de tweede verdieping en diverse vaste kasten op de verdiepingen.
Deze woning is aantrekkelijk door de goede ligging, rustig en toch zeer centraal nabij het centrum, maar ook de diverse uitvalswegen zijn gemakkelijk en snel te bereiken.

Door de goede ligging is er aan de voorzijde een mooi uitzicht over het woonerf, hier bevindt zich tevens een klein speeltuintje. Aan de achterzijde van het perceel is de berging gesitueerd.

Indeling
Begane grond: via de entree bereikt u de hal, die u toegang biedt tot de meterkast (met glasvezel), vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer met doorloop naar de open woonkeuken. De keuken is mooi aan de achterzijde gesitueerd. Aan de achterzijde is tevens een achter entree met hal aanwezig, hier bevindt zicht het toilet met wandcloset en fontein en trapopgang naar de 1e verdieping. De sfeervolle woonkamer is keurig afgewerkt. De luxe keuken in hoekopstelling opstelling is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat afzuigkap, spoelbak, koelkast met vriesvak, combi-oven, een vaatwasser en natuurlijk diverse bergkastjes en lades, zowel in de woonkamer als in de bijkeuken is een diepe vaste kast aanwezig.

Eerste verdieping
Via de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een douche, ligbad en een wastafelmeubel. Alle slaapkamers zijn van goed formaat en keurig afgewerkt, veelal met extra bergruimte achter de knieschotten.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, hier is de vierde slaapkamer gesitueerd. Ook zijn er vaste kasten aanwezig voor extra opslag.
Boven de tweede verdieping is nog een extra bergzolder aanwezig, deze is bereikbaar via een vlizotrap en biedt toegang tot een gemakkelijke bergzolder, hier is tevens de CV-installatie gesitueerd (Remeha Tzerra HR 2015).

Extra informatie: de achtertuin is op het oosten gelegen en beschikt over een terras en de berging.
De ruime tuin biedt een goede privacy, parkeren is mogelijk op het parkeerpleintje aan de overzijde.

lees meer +
€ 425.000,-kosten koper
Kenmerken
  • Overdracht
  • vraagprijs
    € 425.000,- k.k.
  • Soort woonhuis:
    eengezinswoning, tussenwoning
  • Status:
    verkocht
  • Bouw
  • Bouwjaar:
    1989
  • Woonoppervlakte:
    104 m²
  • Perceeloppervlakte:
    158 m²
  • Inhoud:
    337 m³